- 23,858
- 15,860
- 113
🤪Bekliyoruz büyük konuştu açık çek falan göreceğiz🤣
Kaç kaç bin wayyy namına yabana kıyan kıyiyor vallahi 40 bin 1 golle kaybettim yıkılmadim ayakdayim fast bildirimide gelmedi bir moral olsun demedi kimse KIRILDİMM
Yanlış anlama da bu kadar büyük paraları şu vbet e atmak da akıl işi değilBasılınca basılıyor dost gidişi de daha kötü oluyor bunun gibi kaç tane var dahaEkli dosyayı görüntüle 653946
Gardasim şansını kıramadıKaç kaç bin wayyy namına ya((
![]()
Limit yok dost alayında tek bu kadar bastıran vbet maalesefYanlış anlama da bu kadar büyük paraları şu vbet e atmak da akıl işi değil
Yüzde 10kayıp bişey vermez
Yüzde 30-40 veren sağlam yerlere atsan iyi bir kayıp bonusu ile tekrar toplayabilirdin
Onda akıl ne arar dostYanlış anlama da bu kadar büyük paraları şu vbet e atmak da akıl işi değil
Yüzde 30-40 veren sağlam yerlere atsan iyi bir kayıp bonusu ile tekrar toplayabilirdin
aynen bende vbete bu yuzden saplandim sapsap sapa sap sapa saplandikLimit yok dost alayında tek bu kadar bastıran vbet maalesef
O baremde katıp bonus verip sağlam bi site söyle aha şimdi 20 K yatırıcamYanlış anlama da bu kadar büyük paraları şu vbet e atmak da akıl işi değil
Ya git yatsana sen hala yatırıcam diyosun telefon gidecek bak🤣O baremde katıp bonus verip sağlam bi site söyle aha şimdi 20 K yatırıcam
Kanka karı parası çıkarmaya çalışıyorum ya 15 k daha lazım bari bi de karıya gidek tam dolu dolu oldun 😂Ya git yatsana sen hala yatırıcam diyosun telefon gidecek bak🤣
Gizunu seveyim yapma,,dunki 5 k yatır iyiydi..son paranın hepsini atma ya yazıktır kardeşimO baremde katıp bonus verip sağlam bi site söyle aha şimdi 20 K yatırıcam
Benim 12 yıllık sitem bana bastırıyor 500 k limit var sitede aq banaLimit yok dost alayında tek bu kadar bastıran vbet maalesef
Karıya gideceksek basss basss,bende 13 yıldır gitmiyom ddddssddKanka karı parası çıkarmaya çalışıyorum ya 15 k daha lazım bari bi de karıya gidek tam dolu dolu oldun 😂
15k ya ne buldun maşallah geceliktir umarım değsin🤣Kanka karı parası çıkarmaya çalışıyorum ya 15 k daha lazım bari bi de karıya gidek tam dolu dolu oldun 😂
@Hayat1kumar yaz bro kayıbı sağlam siteleriO baremde katıp bonus verip sağlam bi site söyle aha şimdi 20 K yatırıcam
O yok kanka olsa alırdım da 10 bastım zaten çok deılGizunu seveyim yapma,,dunki 5 k yatır iyiydi..son paranın hepsini atma ya yazıktır kardeşim![]()