İyiymişValla Benim 5 i ama Almanlar saolsun günlük 20 Euro bahşiş alıyoruz en kötü 😂
İyiymişValla Benim 5 i ama Almanlar saolsun günlük 20 Euro bahşiş alıyoruz en kötü 😂
Kral bizi 3 ay beklettiler işten çıktım. Paramı ds çıkış yaptığım gibi aldım. Mahkemeye verecem falan diyince 1 saate para buldularbuyuk ihtimalle onlarda ole biseler ypiyordur
3.5 k avans aldim ben 10 k para alcaktik 6.500 tl para alicam zaten 😅😅Kral bizi 3 ay beklettiler işten çıktım. Paramı ds çıkış yaptığım gibi aldım. Mahkemeye verecem falan diyince 1 saate para buldularyani anlayacağın senin para büyük ihtimalle ya faizde ya da başka bir yatırım aracında
![]()
bol şansGelirse 1-2 arkadası görürüz
bilmiyorum ki bulamadimMaça ne oldu
Ağa otel işleri hep öyle Antalyaya git gir garson bellboy filan ol tertemiz iş yorucu bazen ama parası güzelher gun 20 euro alsan yeter zaten 🤣🤣
Hangi macMaça ne oldu
otele atsak kendimizi iyi dedigin gibi ama ben doner ustasiyim agir tempo lazkm oteleAğa otel işleri hep öyle Antalyaya git gir garson bellboy filan ol tertemiz iş yorucu bazen ama parası güzel
Ben 5 yıl animatördüm otelde para var ama çok iğrençtir turizmAğa otel işleri hep öyle Antalyaya git gir garson bellboy filan ol tertemiz iş yorucu bazen ama parası güzel
igrenclikten kastinBen 5 yıl animatördüm otelde para var ama çok iğrençtir turizm
bol sans166.5 üst basıldı 300 misl
Aynen maalesef ben resepsiyondayım ya o konuda rahatım işimi yaparım masa bası sadeceBen 5 yıl animatördüm otelde para var ama çok iğrençtir turizm
Almanca, Rusca, İngilizce ana dilim gibi kullanıyorum çok şükür şuanki işim daha iyi turizm işi olmayan eğlenmeyi seven insanlar için iyiBen 5 yıl animatördüm otelde para var ama çok iğrençtir turizm
Bol şans166.5 üst basıldı 300 misl
141166.5 üst basıldı 300 misl
Hangi otelAynen maalesef ben resepsiyondayım ya o konuda rahatım işimi yaparım masa bası sadece