- 24,879
- 10,959
- 113
günaydın s. a. forumdaşlar şanslı rollingler 🙏
Yav bir git dost borcu 100 bine düşsün diye kurban kesenler varBu ay 2.5 total 10 😀
100₺ borcum olsa yine stres yaparım ben 😀 dönderemiyoruz artıkYav bir git dost borcu 100 bine düşsün diye kurban kesenler var
Benimde kredi kartı ödemesi gelmiş düşük ama kullandırmıyor.. Yatırsam iyi olacak maaşada çok varHer geçen ay artıyor wk 😀 geçen ay 7'ydi şimdi 10 olduk 😀
Benim geçtiBenimde kredi kartı ödemesi gelmiş düşük ama kullandırmıyor.. Yatırsam iyi olacak maaşada çok var
Benim geldi, kullanamıyoruz işte @Enişte bir rol yaparda görür bizi 😂Benim geçti
Enişte miyop dost uzaklari goremiyo pekBenim geldi, kullanamıyoruz işte @Enişte bir rol yaparda görür bizi 😂
Enistede para olduğu kanaatine nerden vardin dost ayrıca fener 3 atar 3-1 biter@Enişte akşam bjkye at atabildiğin kadar yenecekler feneri
enişte totodaki ilk 2 maçımı gördünmü !!Enistede para olduğu kanaatine nerden vardin dost ayrıca fener 3 atar 3-1 biter
Enişte kaçtan çeviriyon şimdi söyle söyle çekinme 😀Enistede para olduğu kanaatine nerden vardin dost ayrıca fener 3 atar 3-1 biter
Gormedimenişte totodaki ilk 2 maçımı gördünmü !!
bi baksanaGormedim
Fix bizim dost 120 den başlayıp 500 de bitiriyomEnişte kaçtan çeviriyon şimdi söyle söyle çekinme 😀
Yav şöyle ne ugrastiriyon bizibi baksana
Geçmiş olsun güzel dostumEnişte miyop dost uzaklari goremiyo pek
10 tur atta kazancı yolla 😀 sevaptır 😀😀Fix bizim dost 120 den başlayıp 500 de bitiriyom
fener maçına bjk oynayacaktım bu sadece benim takım analizim ancak mantık oynadıkYav şöyle ne ugrastiriyon bizi