- 90,761
- 100,322
- 113
Yok orda yemez fener yenilmez 3 atmazsa 1 hafta iykg oynamamfener maçına bjk oynayacaktım bu sadece benim takım analizim ancak mantık oynadık
Yok orda yemez fener yenilmez 3 atmazsa 1 hafta iykg oynamamfener maçına bjk oynayacaktım bu sadece benim takım analizim ancak mantık oynadık
iddaya giriyozmu @Enişte fener yenerse akşam kupon paran bendenYok orda yemez fener yenilmez 3 atmazsa 1 hafta iykg oynamam
Bende varım. 😀😀iddaya giriyozmu @Enişte fener yenerse akşam kupon paran benden![]()
Sağol dost akşama payfix yazarımiddaya giriyozmu @Enişte fener yenerse akşam kupon paran benden![]()
Şimdiden g.oSlot oynucam inş bitmem
Bereketli olsun inşallah reisSlot oynucam inş bitmem
sağol @Enişte akşama fix yazarım 😁Sağol dost akşama payfix yazarım
Bas fenereYa da major liglere oynatıyor 1.4 oran lazım akşam güzel bi maç lazım
Fener handikapYa da major liglere oynatıyor 1.4 oran lazım akşam güzel bi maç lazım
Ana paranı ayır kalanı fenere at yaslan arkana izle maçı bedava paraYa da major liglere oynatıyor 1.4 oran lazım akşam güzel bi maç lazım
Fener handikap
Helal dost kazandigin gibi kazandirmayida vizyon edinmssinAjax maçına her iki yarı da gol olur gir
Yanına da genk iki yarıda da gol oluAjax maçına her iki yarı da gol olur gir
Tenis iki settede 4-1 öndeydi ikisinide verdi bahtsız bedeviyizHelal dost kazandigin gibi kazandirmayida vizyon edinmssin