- 49,827
- 37,867
- 113
Benfıca etkınlıgı bende vardımTebrikler dost. Biraz geç geldim ama dünkü erkinlikte takipteydim olmadı haberin olsun ✋🏾
Benfıca etkınlıgı bende vardımTebrikler dost. Biraz geç geldim ama dünkü erkinlikte takipteydim olmadı haberin olsun ✋🏾
Borçları kapa yatırım yap birşeylere bakmışsın 2 günde tekrar vermişsin dostİyi barı zararlar çıktı 1 haftadır
Darısı dostlar basinaİyi barı zararlar çıktı 1 haftadır
Benim üyelik yok birisi dener söyler şimdiHesabına girebiliyor musun usta bir anda hesaptan attı hesaba giremiyorum
Bendede girmedi dostHesabına girebiliyor musun usta bir anda hesaptan attı hesaba giremiyorum
Fafori diye depe oynadık daha başlamadan bitti bizim hikayedeResmen operasyon geçirdi 2. Per Ekli dosyayı görüntüle 653339

Eyvallah usta genel problem o zamanBendede girmedi dost
Uyku vakti gelmiş sende reisFafori diye depe oynadık daha başlamadan bitti bizim hikayede
Ekli dosyayı görüntüle 653341
Öyle sanırım dostEyvallah usta genel problem o zaman
Benı katma ben saymadım hıc dost ızlemektenSadece 1. Sayfadan beri oln 4 dosta ulasıcam begensınler darılmaca olmasın
Dost sadece iki konuda. 150 tane mesaj atmışım neyse herkese iyi gecelerSadece 1. Sayfadan beri oln 4 dosta ulasıcam begensınler darılmaca olmasın
Çoktan uyku vakti geldide,,denetimin maçına kasa çıksın diye rol takip ediyoz ..akşama bı ağız tadında maç seyredekUyku vakti gelmiş sende reis
Ona da eyvallah kazancın daim olsun diyelimSadece 1. Sayfadan beri oln 4 dosta ulasıcam begensınler darılmaca olmasın
Ne konuda güven lazım bana guvenebilirsin 🤣Guvenılır bırını tanısam 5 k atıp bırdsha deneyesım var şansım açıkken ama
Benim hesap müsait kardesGuvenılır bırını tanısam 5 k atıp bırdsha deneyesım var şansım açıkken ama
Reıs dün sabah tan gece benfica bıtene kadar takipteyim beSadece 1. Sayfadan beri oln 4 dosta ulasıcam begensınler darılmaca olmasın
Bende piabellacssino no bonus pikacu güvenilirGuvenılır bırını tanısam 5 k atıp bırdsha deneyesım var şansım açıkken ama
Bende no bonusBende piabellacssino no bonus pikacu güvenilir