- 2,924
- 2,530
- 113
Totem yapacaz bişey yapacaz getirecez üstadAdamsın Kral sıkıntı yok Ben başka türlü muhabbet var benim le onun arasında sağ olsun şurası bir kazansın
Totem yapacaz bişey yapacaz getirecez üstadAdamsın Kral sıkıntı yok Ben başka türlü muhabbet var benim le onun arasında sağ olsun şurası bir kazansın
İnşallah Kral Vallahi moralim çok bozuldu Dün holiganbet Burada kendim paylaştım o kadar emindim ki Opera kodu ile yatırım diye biliyordum dinamik paymış bilseydim ne yapıp eder bulurdum bir 100 lira atardım alırdım onu ya 5.000 lira gitti yaTotem yapacaz bişey yapacaz getirecez üstad
Üstad üzülme şans olacak şans olmadığı zaman dünya kadar paran olsun boşİnşallah Kral Vallahi moralim çok bozuldu Dün holiganbet Burada kendim paylaştım o kadar emindim ki Opera kodu ile yatırım diye biliyordum dinamik paymış bilseydim ne yapıp eder bulurdum bir 100 lira atardım alırdım onu ya 5.000 lira gitti ya
Vallahi doğru söylüyorsun burada boşuna moralim bozuluyorÜstad üzülme şans olacak şans olmadığı zaman dünya kadar paran olsun boş
Takma kafaya belki bugün onun yerine çok daha gğzel miktar kazanırısnVallahi doğru söylüyorsun burada boşuna moralim bozuluyor
Beklemedeyiz üstadGeliyor hemen
BekliyoruzGeliyor hemen
Haydi bireeeeeeGeliyor hemen
Kanka inşallah beklemedeyizPolonya master ligi basıcam set bitişinde 1.
SwiderskiiPolonya master ligi basıcam set bitişinde 1.
Bekliyoruz üstadPolonya master ligi basıcam set bitişinde 1.
BolsansAlt sevmem bu ligde ama bakalım