- 33,016
- 12,538
- 113
Skorlar silinmese son cekıyorsuk 😂şaka gıbı
Şerefsiz phi benide tekten yaktılar vallaŞerefsiz philaEkli dosyayı görüntüle 895779
La benim 3.5k gitti senin 10k gitmiş basket aliyorsun danis bari dostŞerefsiz philaEkli dosyayı görüntüle 895779
Hadi beeEv üçlük atarsa dönüşüne faul yapar gelir. 7 saniye var
Bende anlarım basketten az çok ya öyle konuştuğuma bakma. Phila seni beni hepimizi terse getirdi. Lakersla arasında kaldım lakers yazardım keşke. Maçı izledim Çanakkale geçilmez defansı yaptı philaLa benim 3.5k gitti senin 10k gitmiş basket aliyorsun danis bari dost
Adem bona esegi var o takımda adam ölümüne savunma yapıyor son saniyeler 2 serbest kacirdi 1 tene atsaydı mac 98 98 olacaktı büyük ihtimal uzardi mac adam 2de 0 yaptı son saniye sansa 2lik girdi aldılar maci golden de cury yok butler yokken o maça ust almak yanlıştı zaten ben 3 tane kombin yaptım diye o macida ilave ettim jokerbette ana para ayrı frebet ayri maclari oynama kuralı var diyeBende anlarım basketten az çok ya öyle konuştuğuma bakma. Phila seni beni hepimizi terse getirdi. Lakersla arasında kaldım lakers yazardım keşke. Maçı izledim Çanakkale geçilmez defansı yaptı phila
Ne kadarGeçmiş olsun dost Bugünün tek kazananı benim Beyler sağlam kazandım gerçekten şanslıyım herhalde
Hiç oynamadım.Ne kadar