- 32,825
- 12,314
- 113
50 k ya o yüzden yüksekBu tutarlar için dusmezler peşine aga. Ama çok girdi çıktı yapılınca gece kimlik onayı filan isterler belki
50 k ya o yüzden yüksekBu tutarlar için dusmezler peşine aga. Ama çok girdi çıktı yapılınca gece kimlik onayı filan isterler belki
Site neSanmam sadece hesap hareketinde görünüyor aceba site ödeme yapıp bankayı arayıp iptale yetirmeye filan mı çalıştı ne olabilir kş
Alman ahşsSite ne
Tanıyorum demenede gerek yok tanımak zorunda değilsin ki.mobil bı oyun oynuyorum orda eşya sattım onun parası de.Demi tanıyorum filan diyim de adam sıkıntılı biri çıkarsa araya kaynarsam da sıkıntı
Sen bi atm uğra dost50 k ya o yüzden yüksek
Sitelik bı durum yokki para gelmiş 😁Alman ahşs
Sen bankayı ara şuan ne konuşsak boş.belki şüpheli işlem görülmüştür.parani verip hesabını kapatırlarDemi tanıyorum filan diyim de adam sıkıntılı biri çıkarsa araya kaynarsam da sıkıntı
Ha bak mantıklı doğruTanıyorum demenede gerek yok tanımak zorunda değilsin ki.mobil bı oyun oynuyorum orda eşya sattım onun parası de.
Onların ben awk provizyon neymiş la adamın parasına elimi koyuyorlar 😁 rezerve para 😁 belki mesai saattinde dusucektir hesaba ondan öyle bişey olmuş olabilir bilemedim ilk kez gördüm böyle biseyProvizyona düşmüş olabilir bı gün sonra kullanılır olur muhtemelen
İyi bari uğraşmak zorunda kalmadinBakalım düzeldi şimdi şükür
Tebrikler kanka dm atıldıBakalım düzeldi şimdi şükür
Sabah rollü için sponsorluk gelir mi be dostBakalım düzeldi şimdi şükür
İyi bakalım dost TebriklerBakalım düzeldi şimdi şükür
Kumar oynama bizimle 😀Ödülleri gönderdim tşk ederiz Yunus grsrz