Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı MR.YK / Nba

Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
2.00

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,572
63,043
113
valla esek olmayan herkes ayni anlar😂😂
Abı hayat 1kumar derken hayatımız kumardan ibaret demek değil o.herkesin hayatı boyunca her verdiği karar bı kumardir sectigin okul sectigin iş sectigin eş verdiğin her karar 1 kumardir aslında bunu demek istemiştim ben nickte.simdi anlamissindir 😁

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,715
6,529
113
Şu oynayan Hindistan ligi çok gollü olacak diye hissediyorum editör challenge bonusundan 35 de 1.5 üst aldım 2 oran 10 dk da 0.2 oldu

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,715
6,529
113
Abı hayat 1kumar derken hayatımız kumardan ibaret demek değil o.herkesin hayatı boyunca her verdiği karar bı kumardir sectigin okul sectigin iş sectigin eş verdiğin her karar 1 kumardir aslında bunu demek istemiştim ben nickte.simdi anlamissindir 😁
Ben öyle anlıyorum zaten dost sahsen

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,597
7,910
113
bak simdi hic bi bok anlamadim😂😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,572
63,043
113
sen herseyi kumara bagliyon olemi yani
Abi 😁 kısaca şöyle soyliyeyim.hayatimiz doğduğumuz gün başlayan bı kumardir ölene kadar verdiğin her kararla 100lerce kez kumar oynarsın en sonunda birgün hayat sana rest çeker ve kazanır sende yaşamını kaybetmiş olursun.dahada anlamadiysan yazmiycam soyliyim 😁

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,715
6,529
113
Dm her zamn açık dost sponsor olmak istersen 😀 @MR.YK