- 5,401
- 2,532
- 113
Won kardeşim tebriklerSadece takip eden 3 kişiye ulaşırım olursa olur olmazsa hayırlısı.
Won kardeşim tebriklerSadece takip eden 3 kişiye ulaşırım olursa olur olmazsa hayırlısı.
Dedik sana be adam
O da bizm totem ahhaahNe ağladın be 🤣🤣🤣
Geldiği geldi ona bal senO da bizm totem ahhaah
Sen demesen gelmiyordu aynen dost saolBiz burdayiz gelicek dedik rahat dedik sakın dedik ve kazandik
Tebrikler hocam tekrardanBeyler bakıcam birazdan çekim verip kimse gücenmesin 3 kişi 500 dedim zaten. Çok şükür uzun süreli insanların boğan rol yapmadığım için gücenmezsiniz diye düşünüyorum![]()
haha ağladın ama geldi hadi iyisin1 sayıyla lose
Ahahah la az once bile bile lades olduk diyodun diycem o totemdi diycrn sende awkDemiştik gelecek bu diye
Wonladik ve bro söylemiştim daha iyi kazançlara artık diğer kuponlarida takipteyizSadece takip eden 3 kişiye ulaşırım olursa olur olmazsa hayırlısı.
Boyle olmaz kardes acican 12 saat surucek 20 kisi takip edicek 3 kisiye 500 yapican milleti kole edicenBeyler bakıcam birazdan çekim verip kimse gücenmesin 3 kişi 500 dedim zaten. Çok şükür uzun süreli insanların boğan rol yapmadığım için gücenmezsiniz diye düşünüyorum![]()
Hiç önemli değil bro kazandın ya sıkıntı yokBeyler bakıcam birazdan çekim verip kimse gücenmesin 3 kişi 500 dedim zaten. Çok şükür uzun süreli insanların boğan rol yapmadığım için gücenmezsiniz diye düşünüyorum![]()
Kesene bereketBeyler bakıcam birazdan çekim verip kimse gücenmesin 3 kişi 500 dedim zaten. Çok şükür uzun süreli insanların boğan rol yapmadığım için gücenmezsiniz diye düşünüyorum![]()