- 3,920
- 2,057
- 113
İyi sabhlarBol şans sizlere iyi sabahlar beylerrrrr
İyi sabhlarBol şans sizlere iyi sabahlar beylerrrrr
En kötü bu da uzar kanka Bol sansTam tahmin ettiğim gibi bu Per 45 maximum çökse
Tahir beni de geçtin rol takip konusunda😀😀Havadan
Yok seni kimse geçemez sen bir roll canavarısin agacim shhhdTahir beni de geçtin rol takip konusunda😀😀
Acılirlar simdi 55+ olurTam tahmin ettiğim gibi bu Per 45 maximum çökse
Vallahi her geldiğimde seni rol konusunda görüyorum şaşırıyorum bazenYok seni kimse geçemez sen bir roll canavarısin agacim shhhd
Valla forumda 2 3 kişi var sabah akşam gece gündüz her rollde varlar işleri güçleri yok mu anlamiyorimVallahi her geldiğimde seni rol konusunda görüyorum şaşırıyorum bazen
Yok la öyle olsa 127 çokmuş maça 230 açmazlar hacı dengelemeleri gerek onu yapıyorlarAcılirlar simdi 55+ olur
Bazen olur öyle bazende 20-30 basarız her gün bir olmuyorVallahi her geldiğimde seni rol konusunda görüyorum şaşırıyorum bazen
Ben soğudum ya eskisi gibi kovalamıyorum vallahi her şeyden soğumuşumValla forumda 2 3 kişi var sabah akşam gece gündüz her rollde varlar işleri güçleri yok mu anlamiyorim
Bakalim hocam gorelim ins dedigim.gibi min 55+ cikar bu perYok la öyle olsa 127 çokmuş maça 230 açmazlar hacı dengelemeleri gerek onu yapıyorlar