- 88,570
- 30,903
- 113
Terbıkler port adamdırBeyler dürüstçe bırakmayan 2/3 kişi var yazıcsm onlara bırakmayan çünkü ben bile bırakmıştım
Terbıkler port adamdırBeyler dürüstçe bırakmayan 2/3 kişi var yazıcsm onlara bırakmayan çünkü ben bile bırakmıştım
Inanmayanlar coktan terketti saflari dkdkkddkBeyler dürüstçe bırakmayan 2/3 kişi var yazıcsm onlara bırakmayan çünkü ben bile bırakmıştım
Normalde booker kullanir ama 2li sikistirma geldiKeske uzasaydi la bi 46 dolar alacaktik alt tarafi booker pici yedi bizi
Erken baslamissinBugün 2.orgazmi yaşattı nba 0.6 saniye kala smaci vurdu çok ilginç bisi bu spor yav tebrikler @MR.YK
@Mrym2116 tebrikler reisGüzel yerden yakaladık gelirse 2-3 dosta dm atarım
Olum benim.yayin acilmadi sen mi izliyodun dldkkddBugün 2.orgazmi yaşattı nba 0.6 saniye kala smaci vurdu çok ilginç bisi bu spor yav tebrikler @MR.YK
Olmuş la olmuş laMaçı bıraktı sandım inaılmaz
Kanka takimin superstarisin kullan ya el ustu falan. Avdija pici bu yasta nasil sorumluluk aldi 41 sayi atmisNormalde booker kullanir ama 2li sikistirma geldi![]()
Kardeşim dedik ya izliyoz diye sayı saydık burda hshdhdsOlum benim.yayin acilmadi sen mi izliyodun dldkkdd
Bu sezon masallahı var adamınKanka takimin superstarisin kullan ya el ustu falan. Avdija pici bu yasta nasil sorumluluk aldi 41 sayi atmis
Orta mesafede gelmisti aslinda inanilmaz gercektenKanka takimin superstarisin kullan ya el ustu falan. Avdija pici bu yasta nasil sorumluluk aldi 41 sayi atmis
Allstar oldu valla hrlal olsun ona da 35atar oynamistim. Bookerdan yattik maalesef pikaBu sezon masallahı var adamın
Kazananlar terbıklerAkın-marley-visitör
E benAkın-marley-visitör-piku
Hakkaniyetli olduAkın-marley-visitör-piku
Kesene bereket daim olsn tekrardanAkın-marley-visitör-piku