Attım simdi
BKtım dost ilk sayfalar ve son sayfalar bakmışsın, belirttim orda 3 kişi dedim ama 5 yaptım şimdi diğerleriyle aynı kefeye koyamam yanlış anlama dost birdahakine diyip geçelim kusura kalma 9 kar yaptım 3 dağıtıyoeım 3 de 1Bak dost arkadaşlara da sor istersen
Banada bakarmsın nerde gelmısımBKtım dost ilk sayfalar ve son sayfalar bakmışsın, belirttim orda 3 kişi dedim ama 5 yaptım şimdi diğerleriyle aynı kefeye koyamam yanlış anlama dost birdahakine diyip geçelim kusura kalma 9 kar yaptım 3 dağıtıyoeım 3 de 1
Tüm tuşlara basman hayranlık verici idolümsünBanada bakarmsın nerde gelmısım
Bu ulke kolay kurulmadıTüm tuşlara basman hayranlık verici idolümsün
Sen hiç gitmiyon ki gelesinBanada bakarmsın nerde gelmısım
Gunahımı aldın hayırlı olaunSen hiç gitmiyon ki gelesin
Özür dilerim daha yeni ban yemiştin dimiGunahımı aldın hayırlı olaun
Eyvallah dost canın sagolsunBKtım dost ilk sayfalar ve son sayfalar bakmışsın, belirttim orda 3 kişi dedim ama 5 yaptım şimdi diğerleriyle aynı kefeye koyamam yanlış anlama dost birdahakine diyip geçelim kusura kalma 9 kar yaptım 3 dağıtıyoeım 3 de 1
Tebrikler dostum
Bol şanslar sal kurşunu gelsinGüzel yerden yakaladık gelirse 2-3 dosta dm atarım
Kesene bereketBKtım dost ilk sayfalar ve son sayfalar bakmışsın, belirttim orda 3 kişi dedim ama 5 yaptım şimdi diğerleriyle aynı kefeye koyamam yanlış anlama dost birdahakine diyip geçelim kusura kalma 9 kar yaptım 3 dağıtıyoeım 3 de 1
✅ 👏 👏