- 22,594
- 13,110
- 113
Geçmiş olsun valla koyar adamaVallahi yatmış kupon 2 farklı seçenek var sitede ya sokayım böyle işe uzatmalar yok diyo
Geçmiş olsun valla koyar adamaVallahi yatmış kupon 2 farklı seçenek var sitede ya sokayım böyle işe uzatmalar yok diyo
Çok geçmiş olsunVallahi yatmış kupon 2 farklı seçenek var sitede ya sokayım böyle işe uzatmalar yok diyo
Olaya bak bahtın kara çok geçmiş olsunVallahi yatmış kupon 2 farklı seçenek var sitede ya sokayım böyle işe uzatmalar yok diyo
Çok iyi paraydi yazık oldu.ilk defa uzatmalar dahil olmayan bahsi gordumVallahi yatmış kupon 2 farklı seçenek var sitede ya sokayım böyle işe uzatmalar yok diyo
Uzatmasız alt üst olan sıte mı vsrmısVallahi yatmış kupon 2 farklı seçenek var sitede ya sokayım böyle işe uzatmalar yok diyo
Geçmiş olsun. Boşuna takip heyecan yaptıkVallahi yatmış kupon 2 farklı seçenek var sitede ya sokayım böyle işe uzatmalar yok diyo
2 seçenek varsa tam malmış altyapiVallahi yatmış kupon 2 farklı seçenek var sitede ya sokayım böyle işe uzatmalar yok diyo
Valla üzüldüm adına dostUlan hayatımda ilk defa yaşadım şu olayı Hay Allahım mucize geldi dedik gidene bak
Hep şuradaki adi sponsorlar yüzünden. MK sitesi hala şuraya sponsor. Adam gibi ödeme yapsalar locabet le falan işin olmazdı kazanirdinMuhtemelen uzatmalar dahil olandan seçmemişim böyle altyapının anasının aaaa …. Gitti
Ya hepsi limit atıyor diye yatırdım Allah belamı verseydi ne diyim ki. Sponsorlar Allahın belası gibi olmuş zaten lanet gelsin böyle işeHep şuradaki adi sponsorlar yüzünden. MK sitesi hala şuraya sponsor. Adam gibi ödeme yapsalar locabet le falan işin olmazdı kazanirdin
Birşeyler ters gittigi zaman arkası geliyor malesefYa hepsi limit atıyor diye yatırdım Allah belamı verseydi ne diyim ki. Sponsorlar Allahın belası gibi olmuş zaten lanet gelsin böyle işeşansımın bak ya
Ona rağmen hepimiz buradayız bizlere mustehakYa hepsi limit atıyor diye yatırdım Allah belamı verseydi ne diyim ki. Sponsorlar Allahın belası gibi olmuş zaten lanet gelsin böyle işeşansımın bak ya
HarbiBirşeyler ters gittigi zaman arkası geliyor malesef
Sağlık olsun dost@Shellac kilit burası kayıp dpst