- 33,277
- 33,654
- 113
GALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU
Ekli dosyalar
-
107.1 KB Görüntüleme: 167
Bol şans verıcek mıktarı gostermesen ıyıydı 😀😀GALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU
Futbol bizim işimizSen naptın aga dur bende ms 2 oynayayım benimki gelmese seninki gelsin
Niye yasak mı aw bundan da bana yemeyelim absbsBol şans verıcek mıktarı gostermesen ıyıydı 😀😀
Bakalım 😁Futbol bizim işimiz
Bol şanslarGALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU
Ondan degıl sabahki çamaşır makınesı laf edıyordu o geldı aklıma 😀Niye yasak mı aw bundan da bana yemeyelim absbs
Akşam Abdülkerim bardakçı gol atacakBakalım 😁
bolşanslarGALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU
O herkese aynı salla onu yaşı 18 falandı galiba kaybettikçe millete sarıyorOndan degıl sabahki çamaşır makınesı laf edıyordu o geldı aklıma 😀
Bol sans üstatGALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU
Bolşans cano da ben şahsen turu geççemizi düşünmüyorum ama sanki 3-2 elenecezGALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU
İlk maç çok salaktık bakalım burda ne olacakŞu lemine kadroda olsa bide eren veya frankoswki eleyebilirdik şuanki kadro ile zor lemina olsa hiç yoktan torreira - lemina mertensi oynatmauıp sarayı ileri çekerdk on numara.
Bol sans.gs yener oranida çok iyi bnce 2 3 fark yener denenir.param olsa denerdimGALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU
Kanka ilk maç okana yazar hadi elinde kadro yok anladım eyvallahta mal olmayayda gerek yok deplasmandasın eksiğin çok çıksana 5-4-1 ile koy metehanıda savunmaya ya belki böylede yenilcektiik ama en fazla 1-0 2-1 yenilirdik okana yazar turİlk maç çok salaktık bakalım burda ne olacak
Bende öyle düşünüyorum belki uzatmaya bile giderBol sans.gs yener oranida çok iyi bnce 2 3 fark yener denenir.param olsa denerdim
Aynen öyle en azından farkı az tut değişik bir kafa açılan farkı kapatmaya çalıştıkça daha çok battıKanka ilk maç okana yazar hadi elinde kadro yok anladım eyvallahta mal olmayayda gerek yok deplasmandasın eksiğin çok çıksana 5-4-1 ile koy metehanıda savunmaya ya belki böylede yenilcektiik ama en fazla 1-0 2-1 yenilirdik okana yazar tur
4|0 tebrikler yazacaz aksamaGALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU