- 49,763
- 37,778
- 113
Makarasına adam sımdı 10 k atcak ben bıle ikna olcam az daha bısıler desen 😀Ya meto emin olsak böbreğimizi satar basarız makara yapıyoz olm salihte bilmiyor mu bu işlerin garantisi olmaz salih eski kulağı kesiklerden![]()
Makarasına adam sımdı 10 k atcak ben bıle ikna olcam az daha bısıler desen 😀Ya meto emin olsak böbreğimizi satar basarız makara yapıyoz olm salihte bilmiyor mu bu işlerin garantisi olmaz salih eski kulağı kesiklerden![]()
Bu böyle dediyse gelir bu maçHem 3 gol hem taraf bahsi, 1.56 oran bence gereksiz risk
senle ben bascak olsak ilk yarı 1.5 üst basarız zaten gsedgsd salihe 90 dk banko lazımHem 3 gol hem taraf bahsi, 1.56 oran bence gereksiz risk
10 k mıMakarasına adam sımdı 10 k atcak ben bıle ikna olcam az daha bısıler desen 😀
Altan delirme adam 220K basacakYaz dost fletwood maci iy 2.5 ust
Atsın 10k benim şerefim varMakarasına adam sımdı 10 k atcak ben bıle ikna olcam az daha bısıler desen 😀
500 basıcaksan ne bu tatava 😀10 k mı
Banko la 1.50 orani var zatenAltan delirme adam 220K basacak
10k için uğraşmam aw 🤣Atsın 10k benim şerefim var
Maç verıp o maç gelmese kürek sokarlar adama ozaman karısmayın kendı oynasın 😀😀10k için uğraşmam aw 🤣
Biz en fazla canın sağolsun derizMaç verıp o maç gelmese kürek sokarlar adama ozaman karısmayın kendı oynasın 😀😀
Olsun vebale gırılmez be ben karısmam karısanada karısmam 😀Biz en fazla canın sağolsun deriz
Su crewe u21 maci ilk yari gol cikar bence ya 1.55 orani var@Northe 2 maç yapalım bence
Adam 50 k basıcak reıs yapma 😀Su crewe u21 maci ilk yari gol cikar bence ya 1.55 orani var
İyi oynamıykrum kolay kolay rize maçından sonraSu crewe u21 maci ilk yari gol cikar bence ya 1.55 orani var
Tamam geceyi beklicen mecbur bu maça oynamıcaksan 10 ve 11 maçlarına artık@Northe 2 maç yapalım bence
Karısmım dedımde kıyamadım 2.5 üst Karabağ macıİyi oynamıykrum kolay kolay rize maçından sonra
Yok bu maça basıyorum 2.5 işte o zaman totalTamam geceyi beklicen mecbur bu maça oynamıcaksan 10 ve 11 maçlarına artık
1.40 veriyor boşver sana az kalır olm oran çok düştüYok bu maça basıyorum 2.5 işte o zaman total