- 80,970
- 54,137
- 113
Arkadasa bir roll ayarlayalim puahhabÇerkez Cengiz’in kardeşlik derneği gibi oldu burası herkes para varken derneğe geliyor amk, adamı çocuk şube gözaltına alırken tek başınaydı, kanma Salihim @Mrlbra
Arkadasa bir roll ayarlayalim puahhabÇerkez Cengiz’in kardeşlik derneği gibi oldu burası herkes para varken derneğe geliyor amk, adamı çocuk şube gözaltına alırken tek başınaydı, kanma Salihim @Mrlbra
Bende bastım araya gittim ilk yarı bastım awk@Northe maçına basana kadar şuna bassam o parayı şuan 50 kişi 1k diyr çekiliş açmıştık
tutturan nadirdir bilir misinCyber bizim işimiz
Mafyamsı bir bireyÇerkez cengiz kim aq ajsja
Cyber üst oynanmaz o kaybedenler üst alıyordur cyber alt kazandırırtutturan nadirdir bilir misin
Naber suvatım sağlığına kavuşmuşssın duyduma göreArkadasa bir roll ayarlayalim puahhab
Kanıtla bilader önceCyber üst oynanmaz o kaybedenler üst alıyordur cyber alt kazandırır
Benim bastığım maöw niye basıyon awBende bastım araya gittim ilk yarı bastım awk
Pastalar ne kadarCyber üst oynanmaz o kaybedenler üst alıyordur cyber alt kazandırır
Bende sorun yoktu zaten sen kavustuysan iyi puahhahaNaber suvatım sağlığına kavuşmuşssın duyduma göre
Selam verdik almaya niyet yok yaziyom bunları kenara kral hayırlı forumlarArkadasa bir roll ayarlayalim puahhab
3lu tonla tutturmuslugumuz varCyber üst oynanmaz o kaybedenler üst alıyordur cyber alt kazandırır
Kanaman vardı suvatım üstüne geldik ama kanama önce sende başladı yoksa ben iyiydimBende sorun yoktu zaten sen kavustuysan iyi puahhaha
Kime dost bunlar hep boyle isteSelam verdik almaya niyet yok yaziyom bunları kenara kral hayırlı forumlar
5k kasayı attımaqBenim bastığım maöw niye basıyon aw
konuyu fırıncılar odasına Cevirmeyin BeylerPastalar ne kadar
Sağol dost, biz @Mrlbra kazandıkça kârı kesip anaparayı ona bırakıyoruz.Arkadasa bir roll ayarlayalim puahhab
FragmanKanıtla bilader önce