- 6,817
- 2,458
- 113
Valla öyle Aykut kocaman bile her maç 3-0 yaptırır bu takimaŞu kadro ismail hocanızda olsa rahat çok kazanırdınız veya bi başkasında ersun yanal bile
Valla öyle Aykut kocaman bile her maç 3-0 yaptırır bu takimaŞu kadro ismail hocanızda olsa rahat çok kazanırdınız veya bi başkasında ersun yanal bile
Aynen öyle mourinho kendini hala real madrid de ki zamanlardaki futbolu oynatıyor neyseValla öyle Aykut kocaman bile her maç 3-0 yaptırır bu takima
Pendige transfer olur seneye 🤣Aynen öyle mourinho kendini hala real madrid de ki zamanlardaki futbolu oynatıyor neyse
Adamın üstüne biniyor faul var orda o yüzden vara gitmediEl pozısyonu vardı yenemeseydı fener ortalık karısırdı
Kanka tek yanlıs kararı el pozısyonunuz bıde ılk yarı belkı sarı kırmızı karta donebılırdı vardanBu maçın buraya gelmesi hakeme yazar. Varda ki atilla picine yazar. Ama koydu Fenerbahçem .
Vermedi şerefsiz orada penaltıyıEl pozısyonu vardı yenemeseydı fener ortalık karısırdı
Yuklenme var dıyo ferdı ben oraya dıkkat etmedımVermedi şerefsiz orada penaltıyı
Ben ilk penaltının net karar olduğunu düşünmüyorum. Biz daha iyi oynadık. Ama ts deplasmanı her zaman zor bize. Bugün takımda ruh gördüm ilk defaKanka tek yanlıs kararı el pozısyonunuz bıde ılk yarı belkı sarı kırmızı karta donebılırdı vardan
Dostum 2 eliyle bastırıyor net faul o yüzden vara gitmedi benceVermedi şerefsiz orada penaltıyı
Dostum bu daha demin ki konu için sana dm atıldı mı ?Yuklenme var dıyo ferdı ben oraya dıkkat etmedım
Ilk yarı ts fena baskılıydı o ara one gecseydı farklı olurdu lıva falan fena kurtardıBen ilk penaltının net karar olduğunu düşünmüyorum. Biz daha iyi oynadık. Ama ts deplasmanı her zaman zor bize. Bugün takımda ruh gördüm ilk defa
İki eliyle bastırma değil kafa topuna çıkarken denge elini kullandı Çağlar. Banzanun eli yukarda ve alakasız açık.Dostum 2 eliyle bastırıyor net faul o yüzden vara gitmedi bence
Yok gelmedı bısıDostum bu daha demin ki konu için sana dm atıldı mı ?
Ozan da ilk yarı çift sarıdan atılması lazımdı Allah'tan fener kazandı yoksa hakem perişan olurduİki eliyle bastırma değil kafa topuna çıkarken denge elini kullandı Çağlar. Banzanun eli yukarda ve alakasız açık.
Serdar alı dınlıyım az bakalom ne dıcekİki eliyle bastırma değil kafa topuna çıkarken denge elini kullandı Çağlar. Banzanun eli yukarda ve alakasız açık.
Sağlık olsun bana da gelmediYok gelmedı bısı