- 27,109
- 9,784
- 113
Ozan bugün kadrom dışı kalmalı. Karaktersiz futbolcu sevmem. Ne kadar Fenerbahçeli de olsam gol pozisyonunda kaleye bilerek vurmadigini hepimiz biliyoruz.Ozan da ilk yarı çift sarıdan atılması lazımdı Allah'tan fener kazandı yoksa hakem perişan olurdu
Nasıp konu acana dedık muroya dedık toplu o an acılmalıydıSağlık olsun bana da gelmedi
İki nst gol nerede dost göremedim ben ?![]()
hakem net golu yedi sonra net 2 peni görüp veremedi halen hakem kötü diyorlar
![]()
![]()
Orda pas acısı yokken pasa dondu komedıydıOzan bugün kadrom dışı kalmalı. Karaktersiz futbolcu sevmem. Ne kadar Fenerbahçeli de olsam gol pozisyonunda kaleye bilerek vurmadigini hepimiz biliyoruz.
Mesut penaltı konusunda yazmamak için Zoe tuttum kendimi. Bu kadar saygısızlık olmaz laNasıp konu acana dedık muroya dedık toplu o an acılmalıydı
Adam takıp edenlere vereceğim diyor takip etmeyen adam fikir beyan ediyor yapacak birşey yokMesut penaltı konusunda yazmamak için Zoe tuttum kendimi. Bu kadar saygısızlık olmaz la
Ben o pozisyonu görmedimOzan bugün kadrom dışı kalmalı. Karaktersiz futbolcu sevmem. Ne kadar Fenerbahçeli de olsam gol pozisyonunda kaleye bilerek vurmadigini hepimiz biliyoruz.
golden önce faul verdi ya bro orda bekleyip sonra faul çalması lazımdı. fenerin böyle bir golu güme gitmisti hakem düdük caldı diye karagümrük maçıydı 9 kisi yenememistiİki nst gol nerede dost göremedim ben ?
Dostum sonradan faul Verse bu seferde gol olmasını bekledi bilerek iptal etti derlerdigolden önce faul verdi ya bro orda bekleyip sonra faul çalması lazımdı. fenerin böyle bir golu güme gitmisti hakem düdük caldı diye karagümrük maçıydı 9 kisi yenememisti
Dost tsnin o kafa golünü diyorsan orada faul var. İlk penaltı penaltiysa oda yüzde yüz fauldur. Maxime yapılan müdahale faulgolden önce faul verdi ya bro orda bekleyip sonra faul çalması lazımdı. fenerin böyle bir golu güme gitmisti hakem düdük caldı diye karagümrük maçıydı 9 kisi yenememisti
berabere bitse hafta zehir gibi geçerdiFenerın yenmesı daha krıtıktı ortalık karısmadı
El pozısyonu bnce pendı o cok konusulurduberabere bitse hafta zehir gibi geçerdi
Gerçekten iğrenç bir hayatberabere bitse hafta zehir gibi geçerdi
At gel bende geliyorumSelamin aleykum
Aleyküm selam ✋🏾Selamin aleykum