Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muhhabetten Kasit Hastene Sorusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,929
1,399
113
Beyler konuyu acsammi acmassammi diye kac saat dusundum dayanamadim burda ne konular dondu belki ama durum ciddi hasteneye gitmeyi dusunuyorum normalde 7 isbasi 5 seklindr calisiyirum dun eve geldigimde 1 2 saat uyudum tekrar kalktigimda kuyruk sokumu kisminda 1 tanne sislik var yumusak sekilde hemen yanlarinda 2 tanne kemik deriden cikmis gibi sert duruyor egilemiyorum yurunmuyor cok zorlaniyorum mhrsdn randevu alicam buna hangi bolum bakiyor bilen basina gelen utandigo icin direk yazamayan dostlar ozeldende yazablr

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,929
1,399
113
Beyler konuyu acsammi acmassammi diye kac saat dusundum dayanamadim burda ne konular dondu belki ama durum ciddi hasteneye gitmeyi dusunuyorum normalde 7 isbasi 5 seklindr calisiyirum dun eve geldigimde 1 2 saat uyudum tekrar kalktigimda kuyruk sokumu kisminda 1 tanne sislik var yumusak sekilde hemen yanlarinda 2 tanne kemik deriden cikmis gibi sert duruyor egilemiyorum yurunmuyor cok zorlaniyorum mhrsdn randevu alicam buna hangi bolum bakiyor bilen basina gelen utandigo icin direk yazamayan dostlar ozeldende yazablr
Beyler utanarak yaziyirum zaten bilen vardir umarkm

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,929
1,399
113
Neyden ursnıyon güzel dostum insanız her türlü hastalığa kapılabiliriz konu hakkına hiç bilgim yok geçmiş olsun başına ne gelirse gelsin utanma ve unutma sen insansın
Orasi oylede abi daha once basima gelmedigi icin bu olay unatarak yazdim ama dayanilmaz kivama geldi

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,616
6,013
113
Neyden ursnıyon güzel dostum insanız her türlü hastalığa kapılabiliriz konu hakkına hiç bilgim yok geçmiş olsun başına ne gelirse gelsin utanma ve unutma sen insansın
Ya dost o şey için utandığını söylemiştir herkes saçma sapan konular açıyor ya o da insanlar böyle anlar diye utanmış ama diğer adamların açtığı konuya göre gayet normal bence 😀

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,929
1,399
113
kimsenin basina gelmemisi sevindirdi aslinda daha once elimin ici parcalandi 6 ay hastaneden fizik tedaviye gittim kolum 4 kez kirilip incildi araba carpti bacagim kirildi futbol oynarken kafama krampan disleri girdi nerdeyse hastane ile akraba oldum ama bu lanet sey oturtmuyor egilemiyorum duz duramiyorim en iyisi acile gitmem orda yonlendirme yaparlar galiba

kerzakov

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
112
43
Ya dost o şey için utandığını söylemiştir herkes saçma sapan konular açıyor ya o da insanlar böyle anlar diye utanmış ama diğer adamların açtığı konuya göre gayet normal bence 😀
Manyağın teki sihirli mantar konusu açıp duruyor utanmıyor da

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,616
6,013
113
kimsenin basina gelmemisi sevindirdi aslinda daha once elimin ici parcalandi 6 ay hastaneden fizik tedaviye gittim kolum 4 kez kirilip incildi araba carpti bacagim kirildi futbol oynarken kafama krampan disleri girdi nerdeyse hastane ile akraba oldum ama bu lanet sey oturtmuyor egilemiyorum duz duramiyorim en iyisi acile gitmem orda yonlendirme yaparlar galiba
Geçmiş olsun dost hastaneye git biran önce

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
761
93
Dostum utanmalık bir şey yok ama buraya sormak yerine acile gitmen daha iyi sağlık bu şakaya gelmez orda yönlendirirler zaten

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,005
1,943
113
Dahiliye olması lazım emin değilim geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...