Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muhhabetten Kasit Hastene Sorusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,243
12,033
113
Usta senin bu dedigin tedirgib etti umarim oyle birsey olmaz
Dediğin doğru bende tam kıl dönmesi yazacaktım yorumlarda arkadaş yazdı diye yazmadım, yüzde 80 dedigin belirtiler ona işaret dost ama harici birşey olmasında o olsun birşey olmaz ameliyatı hızlı 2. Gün ayaklanırsın. Bende 9-10 yıldır var nerdeyse biraz büyüdü ama hala olmadım çok ağrı yapmıyor şimdilik ama ilk fırsatta olucam

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,243
12,033
113
Veya pörçük batması derler bizim orda o da olabilir bak kıl dönmesi değilse eğer, Adana ağzıyla yazdım ben araştır görürsün. Küçükken bana olmustu çıkıkçı bi kadına gitmiştik kadın parmağıyla kekiği düzeltmişti fena acıyor 2 saniye ama düzeliyor. İşin Ehl-i biri lazım tabi bilem

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
108
43
KIL dönmesi 2 defa ameliyat oldum ilki açık geçmedi 2.ci lazerle oldum tam 16 yıl önce cok zor oturdugun zaman yerinden kalkamazsın ağrı yapar hayat zindan.

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,896
1,377
113
Veya pörçük batması derler bizim orda o da olabilir bak kıl dönmesi değilse eğer, Adana ağzıyla yazdım ben araştır görürsün. Küçükken bana olmustu çıkıkçı bi kadına gitmiştik kadın parmağıyla kekiği düzeltmişti fena acıyor 2 saniye ama düzeliyor. İşin Ehl-i biri lazım tabi bilem
Evet buda olabilir usta suan hastaneye geldim umarim bir sey yoktur sagolasin v3rdigin bilgiler icin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,404
37,077
113
Ortopedi iste,istanbuldaysan küçükcekmece kanuni hastanesine git, -2. Katta ortopedi acili var direk gidebilirsin randevusuz. Üst katta normal ortopediden senle ilgili olan doktoru söylerler ona göre randevu alirsin.
Sen Küçükçekmece'nin neresinde oturuyorsun Kanuni de bana yakın

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
797
322
63
Kıl dönmesi geçmiş olsun hocam direk genel cerraha al ufak bir operasyonla işini çözer oturarak çalısan insanların genelinde oluyor bu hastalık geçmiş olsun

abdulgfb06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,389
838
113
Tıpda Plonidal sinüs dediğimiz kıl dönmesi genel cerrahi bakar erken tanıda ameliyatsız kurtulursun ama illa ameliyat denilirse ankarada egzozcu mevlüt topbaş var doktor dur türkiyenin yarısının götünü görmüştür çok meşhurdur çok farklı teknikleri var rapor ihtiyacı duymuyor ertesi gün işe başlattıyor :)

byormantik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
293
196
43
Beyler konuyu acsammi acmassammi diye kac saat dusundum dayanamadim burda ne konular dondu belki ama durum ciddi hasteneye gitmeyi dusunuyorum normalde 7 isbasi 5 seklindr calisiyirum dun eve geldigimde 1 2 saat uyudum tekrar kalktigimda kuyruk sokumu kisminda 1 tanne sislik var yumusak sekilde hemen yanlarinda 2 tanne kemik deriden cikmis gibi sert duruyor egilemiyorum yurunmuyor cok zorlaniyorum mhrsdn randevu alicam buna hangi bolum bakiyor bilen basina gelen utandigo icin direk yazamayan dostlar ozeldende yazablr
Knk o işi çözersin de Türkçeye çözüm yok gibi

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,456
1,625
113
Beyler konuyu acsammi acmassammi diye kac saat dusundum dayanamadim burda ne konular dondu belki ama durum ciddi hasteneye gitmeyi dusunuyorum normalde 7 isbasi 5 seklindr calisiyirum dun eve geldigimde 1 2 saat uyudum tekrar kalktigimda kuyruk sokumu kisminda 1 tanne sislik var yumusak sekilde hemen yanlarinda 2 tanne kemik deriden cikmis gibi sert duruyor egilemiyorum yurunmuyor cok zorlaniyorum mhrsdn randevu alicam buna hangi bolum bakiyor bilen basina gelen utandigo icin direk yazamayan dostlar ozeldende yazablr
Abim sağlıkçı genel cerrahi kral

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,240
5,092
113
Geçmiş olsun kuyruk sokumu kemiği düşmüş olabilir Kürtcede biz diyoruz bocük té ketiye diyoruz

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,543
23,348
113
Geçmiş olsun Ömer

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,366
6,581
113
Geçmiş olsun kral, kıl dönmesi olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...