Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,073
28,873
113
Sapsap ve ege bu iki şahıs bazında konuştum zaten ben egeye birsey demeden kendi kendine tripe girdi cekip gitti bende senden aldim sende benden sana tek kelime diyemem sapsap tg den borcum var dedi lütfen at bana miktarı bosver maaş alınca verecm diye verdim ondan sonra yok oldu losers te çok iyi adamlar var sende sözünün erisin ama çürüklerde vardi bunu kabul et
Dediğin doğru inkar eden taş olur. O dediğin 2 şahısla da alışverişim oldu ama alışveriş olmadan da taniyamiyorsun bazen karşında kini . O şahıslardan biri malesef ölücü diğeri de dolandırici çıktı. Hoş işleri güçleri rast gelsin, en fazla seni 1 kez kandirabilirler dahası olmaz zaten. Ama o konu iyiydi ne vakit aldım verdim olayları dm den taşıp konu içine yazılmaya başlandı o zmn konu kabak tadı verdi. Düşerken kimse yazmadı dedin. Allah şahit benim durum çok birikti o zmnlar ve o anki tavırlarında hoşuma gitmemişti yoksa hiçbir şey yapamaSam bile geçmiş olsun yazardım sana. Yoksa ben durum varken en sevmediğim beni gambazlayan adama bile kart borcunu kapatsın diye heybeye para attım o konuda.

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
bu konuda barriosun hak oyu var ben askerdeyken alışveriş yapardık senle hatırlarmısın bilmem askerlıgın sonunda sen vurdun parayı mesajlarıma cevap vermez olmuştun
Askerliğin bitti cekilis paylastin diğer gunu senin konuna girdim hayırlı tezkereler asker felan dedim hiç oralı olmadin bende o zman sana uyuz olmustum valla o yuzden cvp vermemisimdir sevip saydığım insanların konusuna girdiğim zaman hal hatır sorarsam karşı taraf beni gormemezlikten geliyorsa çok kırılırım seni de seviyordum halada seviyorum sebebi sadece bu olabilir yoksa ben para görüpte dönekler gibi dönmem asla

Hamzaxaslan

Kendini Tanıtamamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,264
13,934
113
Askerliğin bitti cekilis paylastin diğer gunu senin konuna girdim hayırlı tezkereler asker felan dedim hiç oralı olmadin bende o zman sana uyuz olmustum valla o yuzden cvp vermemisimdir sevip saydığım insanların konusuna girdiğim zaman hal hatır sorarsam karşı taraf beni gormemezlikten geliyorsa çok kırılırım seni de seviyordum halada seviyorum sebebi sadece bu olabilir yoksa ben para görüpte dönekler gibi dönmem asla
usta beni o zamanlardan tanırsın roll yapsam açar maçı izlerim konuya bakmam hiç bunca zamandır birinin selamını almamazlık yapmamışımdır kusura bakma görmemişimdir

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Dediğin doğru inkar eden taş olur. O dediğin 2 şahısla da alışverişim oldu ama alışveriş olmadan da taniyamiyorsun bazen karşında kini . O şahıslardan biri malesef ölücü diğeri de dolandırici çıktı. Hoş işleri güçleri rast gelsin, en fazla seni 1 kez kandirabilirler dahası olmaz zaten. Ama o konu iyiydi ne vakit aldım verdim olayları dm den taşıp konu içine yazılmaya başlandı o zmn konu kabak tadı verdi. Düşerken kimse yazmadı dedin. Allah şahit benim durum çok birikti o zmnlar ve o anki tavırlarında hoşuma gitmemişti yoksa hiçbir şey yapamaSam bile geçmiş olsun yazardım sana. Yoksa ben durum varken en sevmediğim beni gambazlayan adama bile kart borcunu kapatsın diye heybeye para attım o konuda.
Doğrudur benide yanlış konuşmalarım oldu büyük kaybettim ondan biraz dengem bozulmuş olabilirdi
Senin de paran oldumu elinin açık olduğunu bilirim zaten senden yana şüphem hiç bir zaman olmadi yine sana burda diyorum benim param varsa sıkısirsan eger imkanım varsa snaa yine yardım ederim lafi bile olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...