Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,574
29,982
113
Adamın biri martı Tag a çıkacaktı. Akşama atacaktı cevap yok. Biri cocuguna yiyecek biseyler olacaktı cevap yok. 3-4 kişi böyle olunca üstüne sen gelmissindir. Uzatmanın konuşmanın bir anlamı yok. İstediğini düşünebilirsin. O gün vardı bugün yok. Borçlarımı alamıyorum. Millete atmaktan kendi faturamı odeyemedim. Yarın kapanıyor 😂 unutmuşuz odemeyi daha doğrusu.
Ben sana şanslı günümde unutmam dedim yapılan iyiliği unutmam paratim varss yolla 500 luk rol actircam sana dene şansını. Borç harç işlerine girmicemi biliyorsun zaten

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Ben 1k Baslayip 37 de 37 yapan @Mülayim6060 dostun üstüne tanimam :) o ara siz losers i gecicek diyordunuz @Erhan2121
Losers iyidir ama çok zararını bende gördüm valla kime iyilik etsem ters tepki gördüm ordan tm ben verdiğimi gönlümden koparak verdim amenna da adamlar benlen resmen kavga edip haklıymış gibi çekip gittiler

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,480
12,481
113
Losers iyidir ama çok zararını bende gördüm valla kime iyilik etsem ters tepki gördüm ordan tm ben verdiğimi gönlümden koparak verdim amenna da adamlar benlen resmen kavga edip haklıymış gibi çekip gittiler
Düştüğünde 1 kisi bile yazdi mi

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26,700
17,313
113
Ben sana şanslı günümde unutmam dedim yapılan iyiliği unutmam paratim varss yolla 500 luk rol actircam sana dene şansını
Bu şekilde atacaksan gerek yok dost teşekkürler. Çarşin Pazar olsun. Umarım milyon vurursun. Benim burda takildigim nokta. Herkes kazanilani görüyor. Bir gün biri gelip nasılsın dost demedi :D

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Düştüğünde 1 kisi bile yazdi mi
2 kisi saolsun yazan oldu onların da isimleri bende kalsin dost ben 1 gecede 700k yakin para kaybettim slottan adamlara dedim de bu kadar para kaybettim adamlar diğer gunu benlen sebebsiz yere tartistilar yok sen bize iki kuruş verdin lafını mı yapiyon diye dusun o kadar para kaybetmişim üstüne adamların bana dediği lafa bak

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,574
29,982
113
Bu şekilde atacaksan gerek yok dost teşekkürler. Çarşin Pazar olsun. Umarım milyon vurursun. Benim burda takildigim nokta. Herkes kazanilani görüyor. Bir gün biri gelip nasılsın dost demedi :D
Bu şekilde ise senin üslubundan dolayı böyle. Dediğim gibi o gün de söyledim hal be tavırlarını beğenmedim. Şu an istersen 500 atarim şansını denersin az sonra para yok olur gider sen bilirsin ben yine iyi niyetimden şaşmiyorum çünkü iyiliğini gördüm

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,480
12,481
113
2 kisi saolsun yazan oldu onların da isimleri bende kalsin dost ben 1 gecede 700k yakin para kaybettim slottan adamlara dedim de bu kadar para kaybettim adamlar diğer gunu benlen sebebsiz yere tartistilar yok sen bize iki kuruş verdin lafını mı yapiyon diye dusun o kadar para kaybetmişim üstüne adamların bana dediği lafa bak
Birini tahmin ediyorum yazmayan ve senle kavga eden 2 kisiyide tahmin ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...