- 59,123
- 19,800
- 113
Tam benim gunummus yfgg@Mülayim6060 ne roll var forumda masallah 😂😂
Tam benim gunummus yfgg@Mülayim6060 ne roll var forumda masallah 😂😂
Acele.etme istersen uykun yoksa bi yarim.saate guzel.maclar var ben anlamam gerci basketten amaMaşallah olsun olsun
He ya sen avlanmiyon mu 😂Tam benim gunummus yfgg
Bol sansİlk adım 🏒
Aç bi rolling de sen nolacak mezara mı goturecen paralarıTam benim gunummus yfgg
Hahha 😂😂Aç bi rolling de sen nolacak mezara mı goturecen paraları
Ver bakalım son 9 k kaldı basalım bir maçaAcele.etme istersen uykun yoksa bi yarim.saate guzel.maclar var ben anlamam gerci basketten ama
Knka ben futbolcuyum caneeVer bakalım son 9 k kaldı basalım bir maça
Helalin varBol sans kardesim.benim.
Az önce buz hokeyi show yaptım kaçırdın 15 dk da kasayı 6 ya katladim 😅Ver bakalım son 9 k kaldı basalım bir maça
Sigara sigara diye dolaniyom ortalikta sabahtan beri yapma mulayim abiiiiiiAç bi rolling de sen nolacak mezara mı goturecen paraları
Tek yiyen tek ölürSigara sigara diye dolaniyom ortalikta sabahtan beri yapma mulayim abiiiiii
Dogru yakinda cift cift gelecem insallahTek yiyen tek ölür
İsteyiz ve dost yoksa kaçırmam daAz önce buz hokeyi show yaptım kaçırdın 15 dk da kasayı 6 ya katladim 😅
Bunlar da tam bomba durup durup 1 dk da 3 atıyor lar bazen1 periyot 0.2 guzel.btti
arjantin ev sahibi gol atar bas kral ufak miktarİsteyiz ve dost yoksa kaçırmam da
Hic anlamam.valla enesim.insallah gelirBunlar da tam bomba durup durup 1 dk da 3 atıyor lar bazen