- 59,123
- 19,799
- 113
3 luk lose
Bittimi paran kirve surekli kupon paylaşır kimseye 1kurus vermezdin puahaÇok güzel devam 40 saniye daha hadi
Bilen bilir sen kafanı yorma ona bro bı gün olur bı gün olmaz borç yok kimseye minnet yok bu konudan düşün olan düşünsün 😘😅Bittimi paran kirve surekli kupon paylaşır kimseye 1kiurus vermedin puaha
La bana deneme bonusları atıp yarı yarıya alıp kanka dıyodun parayı bulunca konuda ne selam aldın ne bseyBilen bilir sen kafanı yorma ona bro bı gün olur bı gün olmaz borç yok kimseye minnet yok bu konudan düşün olan düşünsün 😘😅
Sen varsin konuda ben değil puahah para oldugu zaman bir kişiye rol açtırdigini görmedim bide gelip suan rol takip etmen güldürdü neyse dicek laf yokBilen bilir sen kafanı yorma ona bro bı gün olur bı gün olmaz borç yok kimseye minnet yok bu konudan düşün olan düşünsün 😘😅
Eyv kral başkasının konusu kirletmeye gerek yok isteyen özel açık yaza bilir konuşa bilirizLa bana deneme bonusları atıp yarı yarıya alıp kanka dıyodun parayı bulunca konuda ne selam aldın ne bsey
Rol takip etmedim arkadaşın konusu desteklemekte suc konuyu kirletmeye gerek yok özelden yaza bilirsinizSen varsin konuda ben değil puahah para oldugu zaman bir kişiye rol açtırdigini görmedim bide gelip suan rol takip etmen güldürdü neyse dicek laf yok
Yok kardes konuna geldım bolsans yazdım gormezden geldın yapmayın sunlarıEyv kral başkasının konusu kirletmeye gerek yok isteyen özel açık yaza bilir konuşa biliriz
Yok işim olmaz neyse bak dalgana eywRol takip etmedim arkadaşın konusu desteklemekte suc konuyu kirletmeye gerek yok özelden yaza bilirsiniz
Bolsans bombaciBir kaç adım deneyelim bakalim
Bol şanslar
EyvallahBolsans bombaci
Şansına ortak oliyim mi 😂 bol şansBir kaç adım deneyelim bakalim
Bol şanslar
Sağol Sinan beyyBol sans abii
bol şansBir kaç adım deneyelim bakalim
Bol şanslar
Ol ol da battım deme bana 😐😀Şansına ortak oliyim mi 😂 bol şans