- 11,430
- 4,215
- 113
Erhan adaletsizlik yapıldığı sürece böyle hak çıkar işte hem de misliyle@Wiskas sen gülücük atmaya devam et kanka
Erhan adaletsizlik yapıldığı sürece böyle hak çıkar işte hem de misliyle@Wiskas sen gülücük atmaya devam et kanka
Bol şanslar dostumKonuya girince fark ettim. Aynı maçtan sen kaybetmişsin. Bu adım gelirse bir adım daha deneyip başarılı olursak takip eden 2 dosta ulaşalım.
🏀Ekli dosyayı görüntüle 822030
Gelde bu takimi takip et simdi dostBol şanslar dostum
Bol şanslarKonuya girince fark ettim. Aynı maçtan sen kaybetmişsin. Bu adım gelirse bir adım daha deneyip başarılı olursak takip eden 2 dosta ulaşalım.
🏀Ekli dosyayı görüntüle 822030
Yok birader adam rolü kaybetti diye gelip konusuna gülüp sevinirsen girme bu konuyaKatılım var mı @BySwigger
La onunkine değil zaten 😂. İyi bak benceYok birader adam rolü kaybetti diye gelip konusuna gülüp sevinirsen girme bu konuya
Dostum sil bu görseli konumda Boyle şeyler paylaşmayınarkadaşlar böyle insanlara forumda prim vermeyin.
Ekli dosyayı görüntüle 822032
Kime la o zmnLa onunkine değil zaten 😂. İyi bak bence
senin hatrına sildim bunlar böyle aç gözlü işte para için yapmayacakları şey yokDostum sil bu görseli konumda Boyle şeyler paylaşmayın
+1Dostum sil bu görseli konumda Boyle şeyler paylaşmayın