- 24,436
- 17,404
- 113
Enişte bana hep kızıyon he 🥰 Enes ne derse onu yaptimBen takip etmiyorum kardeşim ben sadece sohbet ederim çok nadir açar bakarım
Enişte bana hep kızıyon he 🥰 Enes ne derse onu yaptimBen takip etmiyorum kardeşim ben sadece sohbet ederim çok nadir açar bakarım
Yok be niye kızayım sanaEnişte bana hep kızıyon he 🥰 Enes ne derse onu yaptim
Canın yerim 🙏🙏😎Yok be niye kızayım sana
Yaz bi 20 oran kardo tek gölden gitmeyecek şekildeHe kermes işini halledelim o zaman mülayim
Kesene bereket reisİbanlari @qguzh4nn0 a atın benim hesap hareketleri çok kabarık bu ara
Kesene bereket kardoİbanlari @qguzh4nn0 a atın benim hesap hareketleri çok kabarık bu ara
Devam edecek misin reis senin kuponlardan gideyim bende nazar etmezsekİbanlari @qguzh4nn0 a atın benim hesap hareketleri çok kabarık bu ara
En güzeli valla. Ben bu sefer yemek söyleyeceğim. 20 rolling kazancına rolling açtık hepsi gitti. En azından bir şeye yarasın artıkDevam edecek misin reis senin kuponlardan gideyim bende nazar etmezsek
Tebriklerİbanlari @qguzh4nn0 a atın benim hesap hareketleri çok kabarık bu ara
Bende var dostPapel kullanan varmı içinizde
Kesene bereket dostt 🙏İbanlari @qguzh4nn0 a atın benim hesap hareketleri çok kabarık bu ara
Son 3 rol son adim basketten patladım puahhaBasketboldan yattığımda buz hokeyine sarıyorum o bile futboldan daha çok kazandırıyor 😀
EderizDevam edecek misin reis senin kuponlardan gideyim bende nazar etmezsek
Dünden beri 5 rolün 4 unu başarılı tamamladım bende 😀 kansız in son rolü başaramadık o kötü olduSon 3 rol son adim basketten patladım puahha
@murobaşkan her masada var gardaşım 😅😅
Tamamen kısmetDünden beri 5 rolün 4 unu başarılı tamamladım bende 😀 kansız in son rolü başaramadık o kötü oldu