- 19,434
- 7,370
- 113
Allah razı olsun dost bidaha olmaz dost çok teşekkür ederim iyiki varsın bu iyiliğini unutmam dost 🙏🙏🙏@sinansrml63 @Victorosimhen inde ekle o listeye osimen birdaha bu şekilde dm attığını duyarsam ödül atmam bak bu son olur 😡
Allah razı olsun dost bidaha olmaz dost çok teşekkür ederim iyiki varsın bu iyiliğini unutmam dost 🙏🙏🙏@sinansrml63 @Victorosimhen inde ekle o listeye osimen birdaha bu şekilde dm attığını duyarsam ödül atmam bak bu son olur 😡
Tamamdır dostumTamam sana atıyorum osimenide ekledim kaç kişi oldu @sinansrml63
Enparabank oldu. Qnbden ayrildibanka degilmiydi zaten finansbankamı baglıydı önce
Osimhen belki aramizda en az sikintida olan sensin benim tel faturam bile 6k ama burda sen hep ayni şeyi neden yapıyorsun bizim hayatımız çok mu iyi bende mualyim mi tanirim benim senden kat kat daha çok sıkıntım var neden ben atmıyorum da sen dm atıyorsun onu anlamış değilim kendini daha fazla kucultme artikHakkınızı helal edin çok canım sıkkın bu son günlerde maddi sıkıntı yaşıyorum firma parayı vermedi , kusura bakmayın dostlar sizleri seviyorum zor günlerden geçiyoruz hep birlikte
Ben de varmıyım knk 🤣@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl @Victorosimhen
@Mülayim6060 i8 kisi oldu var mi baska
8 oldu toplamTamam sana atıyorum osimenide ekledim kaç kişi oldu @sinansrml63
Herkese aynı tarife onda roll kazandığı an çöker millete. Maaşına da genelde 2-3 gün olur her ay@sinansrml63 @Victorosimhen inde ekle o listeye osimen birdaha bu şekilde dm attığını duyarsam ödül atmam bak bu son olur 😡
vay beEnparabank oldu. Qnbden ayrildi
Haklı yorumOsimhen belki aramizda en az sikintida olan sensin benim tel faturam bile 6k ama burda sen hep ayni şeyi neden yapıyorsun bizim hayatımız çok mu iyi bende mualyim mi tanirim benim senden kat kat daha çok sıkıntım var neden ben atmıyorum da sen dm atıyorsun onu anlamış değilim kendini daha fazla kucultme artik
Yazdım dost şimdiden kesenize bereket 🙏Tamamdır dostum
REİS bizide görür umarım@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl @Victorosimhen
@Barrios@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl @Victorosimhen
Allah daha çok versin dost , bizleri sevindirdin Allah da seni daha çok sevindirir inşallah knk🙏@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl @Victorosimhen
Tamam bu liste son kimsede kalmadı zaten @Barrios a atiyorum@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl @Victorosimhen
Tamam kanka buraya yazmanıza gerek yok sırayla atacağım ibanlari yazın bana yeterlidirYazdım dost şimdiden kesenize bereket 🙏
Tüh şansımızı kaybettik knk bir daha ki sefere 🤣🤣Tamam bu liste son kimsede kalmadı @Barrios a atiyorum
Tamam dost 👍Tamam kanka buraya yazmanıza gerek yok sırayla atacağım ibanlari yazın bana yeterlidir