- 21,265
- 7,535
- 113
Altyapı güzel ama dost 1xbet megapari falan alisirsan1xbet oynamıyorum. Holiganda da limit var
Altyapı güzel ama dost 1xbet megapari falan alisirsan1xbet oynamıyorum. Holiganda da limit var
Ekstra sayı çıkar umarım dost bir umutYattık yaw uyuyalım en iyisi
Megapari yatırıyordum bir ara hiçbirşeyini hatırlamıyorum1xbet gibi cascade altyapısı olan çok sağlam siteler var megapari betwinner betandyou gibi milyon da ödüyorlar limitsiz
İstemiyor genelde melbet var megapari 1xbet 3 ude ayniMegapari yatırıyordum bir ara hiçbirşeyini hatırlamıyorum
1xbet belge ister mi ilk çekimde
Ben bu altyapıdan belge isteyene rastlamadım vallaMegapari yatırıyordum bir ara hiçbirşeyini hatırlamıyorum
1xbet belge ister mi ilk çekimde
@Mülayim6060 e soralım 1xbet belge vs. istiyor mu hiçBen bu altyapıdan belge isteyene rastlamadım valla
Hacı boşver bence adamlarda sayı atacak yetenek olsa 6 dk 4 sayı atmaz ilk periyot 8 üçlük atmışlar totalde yoksa o sayı da çıkmazmış
En kötüsü betwinner promo puan ve bonus oyunlarina ekleme yapmiyorBen bu altyapıdan belge isteyene rastlamadım valla
Ben megapari ve betwinnerdan oynadım betandyou dan 1xbetten de oynadım hiç belge istemedi bugüne kadar tâbi ona da yine sormak iyidir@Mülayim6060 e soralım 1xbet belge vs. istiyor mu hiç