- 57,179
- 19,082
- 113
7 dk
Metin hocam 8 medrese bitirmiş adam öyle bir şey yapmaz Kerimim. Yapsa da şeytana uymuştur, suç şeytanındır.Metinin ilk defa hakeden birine nankörlük yapmadığını gördü bu gözler. Daha da bu forumda görebileceğim bişey kalmadi
Etrafa bak kimse yok zatenBu maçtan bi cacık olmaz mamostenin role kayın yavaştan 😀
İşte bu yüzden diyorum her maça alt oynuyorsun. Alt oynanır ama sallamasyon seninkisi Azerbaycan takımında kaç tane Amerikalı sokak basketbolcusu var hedef maçıydı bu alt almak riskliydiEyvallah Filipinler ligi kore ligi ne alemde yaz bi makale de yatir insanları yine sen😀
100 sayfalık matematik kitabi gibi rollün eğlencesi olmuyor Mülayim abi.Bu maçtan bi cacık olmaz mamostenin role kayın yavaştan 😀
O bu adimi saymaz yeniden yaptirir sanaBu maçtan bi cacık olmaz mamostenin role kayın yavaştan 😀
Tarzım böyle benim de yapacak birşey yok ben altciyim güzel miktarları da böyle kazandımSenin mantık ne biliyor musun 10 tane kırmızı gelmiş rulette bu sefer siyah gelir mantığı
neden peki bakıp geçmek varken seni alakadar etmeyen bir konuda yorum yapma gereği duydunSenin mantık ne biliyor musun 10 tane kırmızı gelmiş rulette bu sefer siyah gelir mantığı