kanıttır22 de kalcak ev
Kanırttır okudum amq 😅😅😅kanıttır
var bi hayalimiz kara lsite yapiyorum kendime kasa 100 bin ustune cikinca burada gunluk dagitim show olacak ve listeme bakarak.Gururdur mesela 😆
Bu para mülayimi kesmez 1 adım daha diyenlere mülayime Dmden ulassınKardesım adamkn borcu var yakasından dusun su @Mülayim6060 abımın
bir adım daha atılır bence ddBu para mülayimi kesmez 1 adım daha diyenlere mülayime Dmden ulassın
usta sen 21 dedin ben 22 dedim ben bi tık daha sağlam totemxıyım ama olsun sende iyisin hahshshs
dm açık kalırsa ben uyarırım seni dostvar bi hayalimiz kara lsite yapiyorum kendime kasa 100 bin ustune cikinca burada gunluk dagitim show olacak ve listeme bakarak.
Bol sans dost herkws kazansin. Padisah toto freebet oduluydu ya sermayemiz yok maalesefvar bi hayalimiz kara lsite yapiyorum kendime kasa 100 bin ustune cikinca burada gunluk dagitim show olacak ve listeme bakarak.
@Mülayim6060 20k odemesı vsrdı gecende onu yapsjnBu para mülayimi kesmez 1 adım daha diyenlere mülayime Dmden ulassın
Kesene bereketBen özelden ulaşacam kimse liste filan yapmasın
( Kimseye ulaşmadan toz olacam)😀
dm atmadık diye kaybedecez sankiBen özelden ulaşacam kimse liste filan yapmasın
25 yapsın 20 ödemesini yapar 5k ile yeni roll diyenler mülayime Dm atsın@Mülayim6060 20k odemesı vsrdı gecende onu yapsjn
Ödülüm geldi kesene bereketBen özelden ulaşacam kimse liste filan yapmasın