- 14,196
- 8,965
- 113
kime dm atiyorz balik yiycem konuya saplandim kaldim mkO zaman cikaralim seni sjsnsns
kime dm atiyorz balik yiycem konuya saplandim kaldim mkO zaman cikaralim seni sjsnsns
Claypos bana dm atablir misin para isteyecem sendenO zaman cikaralim seni sjsnsns
Balık yıcek parayı nerden buluyorsunuz lankime dm atiyorz balik yiycem konuya saplandim kaldim mk
Sen ulaş diye mülayimi geri çevirdim tersledim bir de suan Dm de kavga ediyoruz@Yapabilirim @fearjr1992 @Hamzaxaslan @Metings1905 @JoeQuanqa @qguzh4nn0 seni dr ayirmayayim @Proletarya enisteye zaten mulayim ulasir vip o
sen hayırdır balık falan para nerden geldikime dm atiyorz balik yiycem konuya saplandim kaldim mk
gaddar kerimmmClaypos bana dm atablir misin para isteyecem senden
ahahahh babam sagolsunBalık yıcek parayı nerden buluyorsunuz lan
bizim baba kupon parası istiyorahahahh babam sagolsun
ulan yedigimiz lokmalari mi sayiyonuz 🤣 smdi ben kimden ne alacam anlamadim yaa bombacida terk etti benisen hayırdır balık falan para nerden geldi
Asiri gerginim kıt beyninle laf sokmaya kalkma haşlarım seni bakKımseden almam kımseye vermem terörü
Bızımkı canımı ıstıyobizim baba kupon parası istiyor
UzaaaAsiri gerginim kıt beyninle laf sokmaya kalkma haşlarım seni bak
Beyler para az siz bununla hiç bişey yapamazsınız 1 adım atayım arka planda gelirse ödülden de 50 şer kesicem sizin yeter o sizeEtiketlediklerim @JoeQuanqa iban atin. @osmanarslan72 sen de at dost
Kendinide benide banlattirma akıllı ol
KorktumKendinide benide banlattirma akıllı ol
sen at yine de bize ben 5 adımlık maçlar çıkarmışımBeyler para az siz bununla hiç bişey yapamazsınız 1 adım atayım arka planda gelirse ödülden de 50 şer kesicem sizin yeter o size
Tavuk alcam bımden kapıdayımBeyler para az siz bununla hiç bişey yapamazsınız 1 adım atayım arka planda gelirse ödülden de 50 şer kesicem sizin yeter o size
attim ve balik yemehe geciyorum benEtiketlediklerim @JoeQuanqa iban atin. @osmanarslan72 sen de at dost