- 43,772
- 15,773
- 113
Bence parayı çekBu kupona kadar takip edenlere ödül olacak ama ben ilk kupon yatana kadar devam diyorum kupon yattiginda rol biter dağıtım başlar 😅
Bence parayı çekBu kupona kadar takip edenlere ödül olacak ama ben ilk kupon yatana kadar devam diyorum kupon yattiginda rol biter dağıtım başlar 😅
Hocam benden bir kardeş tavsiyesi çek tüm kasayı birazını ayır geri at biryere öyle devam et hem biraz soluklan mental toplansınBu kupona kadar takip edenlere ödül olacak ama ben ilk kupon yatana kadar devam diyorum kupon yattiginda rol biter dağıtım başlar 😅
Doğru diyosun 🤣 mesaiye güzel başlayalımDm patlatsın yeterli
Beklemekten sıkılan dostlar yatması için dua etmesin sonraBu kupona kadar takip edenlere ödül olacak ama ben ilk kupon yatana kadar devam diyorum kupon yattiginda rol biter dağıtım başlar 😅
Elimde kuru kalmadı dostAlttaki 20.5 fener alt ustteki 19.5 fener alt 2 inci ceyrek
2Alttaki 20.5 fener alt ustteki 19.5 fener alt 2 inci ceyrek
Bol şanslar dostAlttaki 20.5 fener alt ustteki 19.5 fener alt 2 inci ceyrek
Doktoru caggirimAlttaki 20.5 fener alt ustteki 19.5 fener alt 2 inci ceyrek
Reis be umarım sonunda yüzümde bir vatan gülüşü olur bol şans..Alttaki 20.5 fener alt ustteki 19.5 fener alt 2 inci ceyrek
Buda gelsin çekim vereceksenAlttaki 20.5 fener alt ustteki 19.5 fener alt 2 inci ceyrek
Gelirse 20k.dimiYatarsa kasa 9 binle kapatıyoruz bu da İyidir 👏
versin artıkBuda gelsin çekim vereceksen))))) dD
Kac saatir takipteyiz drogbayla beraber valla yoruldukYatarsa kasa 9 binle kapatıyoruz bu da İyidir 👏
Boşuna mülayim olmadı buversin artık