- 4,160
- 2,087
- 113
Bende de hepsi mevcut limit sıkıntısı varsa yapabilirim dagitimi
Tamam drogba sen bana payfix yaz bu arkadaşlar sana dm atsin sen onlara gonder olur mu@drogba6 yapar bende payco ve ibandanda dagitabiliriklm
@drogba6 uygundur banada farketmeznBuradan kim dağıtım yapar
oayfix te yapılır@drogba6 yapar bende payco ve ibandanda dagitabiliriklm
bizi alıyon mu @Mülayim6060 sonra ayıp olmasın dm atarız falanTamam drogba sen bana payfix yaz bu arkadaşlar sana dm atsin sen onlara gonder olur mu
Kapattılar payfixi..telde selfiyi desteklemiyor.3 aydır kullanamiyomoayfix te yapılır
Tamam bu iki arkadaş i da ekleyelimBen mrx kardeşimle aynı anda geldik sayılır bana verilmese de sorun değil güzel zaman geçirdik tekrardan emeğinize sağlık
payfixi guncel kulanıyom on numsara vallaKapattılar payfixi..telde selfiyi desteklemiyor.3 aydır kullanamiyom
Ben var mıyımTamam bu iki arkadaş i da ekleyelim
kesene bereket dost @Mülayim6060Tamam bu iki arkadaş i da ekleyelim
1 kişi den bişey olmaz beTamam bu iki arkadaş i da ekleyelim
Eyvallah hocam sıkıntı olacaksa almayadabilirsin çok keyifliydi takip kesene bereketTamam bu iki arkadaş i da ekleyelim
etkinliklere katılmak için mesaj sınırı vardı zaten galiba yanlıs hatırlamıyosamYokmuyuz yani şimdi vay be şanssızlığımiz heryerde devam ediyor![]()
1k mesaj altı katılmıyoretkinliklere katılmak için mesaj sınırı vardı zaten galiba yanlıs hatırlamıyosam
Çeyrek ekmeğe de razıyız kanka@TitanEnsaladus bu arkadaş biliyor kime atacagini. Son dediğim iki kisiye yarim atacak. Dm atın arkadaş a
ssjsjsjsjsÇeyrek ekmeğe de razıyız kanka