- 9,805
- 7,015
- 113
VIRADA ROLL YAPMA KRIZIM TUTTUU hic kimseden sponsorluk odul vs almadim bugune kadar kimseyide tanimam millet nasil yapiyo bi taktik verinde sponsor bulalim
Önce bana sponsor oluyorsun sonra sponsorluklar geliyor taktik buVIRADA ROLL YAPMA KRIZIM TUTTUU hic kimseden sponsorluk odul vs almadim bugune kadar kimseyide tanimam millet nasil yapiyo bi taktik verinde sponsor bulalim
Yav takılıyorum ya her şeyi niye ciddiye aliyonyooo sadece kazancima dogru orantida veriyorm ben kimseye yok demem tanidik biriyse dm atip istediyse kesin atarim az veya cok mutlaka atmisimdir atmayacagimada uygun dilde cevap veririm. bende kibir yoktur. yanlis taniyorsun beni
Tiktokda yayın aciyon kanka mesela şuan Metin yayındaVIRADA ROLL YAPMA KRIZIM TUTTUU hic kimseden sponsorluk odul vs almadim bugune kadar kimseyide tanimam millet nasil yapiyo bi taktik verinde sponsor bulalim
Ben o kadar cok kisiye sponsor oldum ki ama kimseyi tanimadigim icin unuttum yazamiyomda unutttugum icin 😀😀😀 Pazartesi durumlar duzeliyo sana sponsorum✍✍Önce bana sponsor oluyorsun sonra sponsorluklar geliyor taktik bu
ben sponsor oldugum kisilerin cogundan sponsorluk goremiyorm ama sen hariç birde 2 3 kisi haricÖnce bana sponsor oluyorsun sonra sponsorluklar geliyor taktik bu
Vipslotta kayıp bonusu sistemi bozulmuştuBenim site içi mesajlarda neden hep kayıp bonusu talebiniz onaylandı yazıyor bi mevzu mu var
metin agabeye yakisir 😀😀Tiktokda yayın aciyon kanka mesela şuan Metin yayında
Böyle gun söyleyip de o gün söylediğini yapan görmedim henüz bu forumda ben😀Ben o kadar cok kisiye sponsor oldum ki ama kimseyi tanimadigim icin unuttum yazamiyomda unutttugum icin 😀😀😀 Pazartesi durumlar duzeliyo sana sponsorum✍✍
Tam benim başıma gelecek olaymış 100 kşi çeker bana sıra gelince farkedilirdiVipslotta kayıp bonusu sistemi bozulmuştu
Misal 200 kaybettin ya bonusu al talep et ekliyor kaybet tekrar ekliyor
15 kere almıştım heralde 2500 yapıp çekmiştim sonunda
Arkadaşa da dedim oyna kafana göre kaybedersen böyle böyle yaparız onu diye onda patladı çekim verince farkettiler
Ne abisi la dayi diyecen Metin dayimetin agabeye yakisir 😀😀
imzami atarimBöyle gun söyleyip de o gün söylediğini yapan görmedim henüz bu forumda ben😀
Ahahaha biz de yalan olmaz dost, aga, agabey, kanka.. yasin artik her neyse🥰Böyle gun söyleyip de o gün söylediğini yapan görmedim henüz bu forumda ben😀
evet aynenİnsanın parası yokken sürekli sohbet edesi geliyor
düzgün birine benziyor o mülayim baksana not bile aldı adamBöyle gun söyleyip de o gün söylediğini yapan görmedim henüz bu forumda ben😀
@sinansrml63 yeşil listeye al bu arkadaşıAhahaha biz de yalan olmaz dost, aga, agabey, kanka.. yasin artik her neyse🥰
Akın sen gunluk yevmiyeli işte mi calisiyonAhahaha biz de yalan olmaz dost, aga, agabey, kanka.. yasin artik her neyse🥰