- 14,127
- 8,912
- 113
hem zengin hem rol takipleyen nadir insanlar varmidir kiPara kalmadı virabet e sponsor lazım zengin ve kirliciki rol takipçilerime sesleniyorum 😀
hem zengin hem rol takipleyen nadir insanlar varmidir kiPara kalmadı virabet e sponsor lazım zengin ve kirliciki rol takipçilerime sesleniyorum 😀
Kanka bu Sinan'ın çanta delinmiş galiba paralar düşüyorPara kalmadı virabet e sponsor lazım zengin ve kirliciki rol takipçilerime sesleniyorum 😀
HahahahahaMülayimin şu açıklamasına bir kere uyduğunu görmedim daha hep böyle diyor Sinan 30 kişi liste çıkarıyor Sinan dahil 31
Ooo olmazmi var bakma bu ara dağıtım yapamadık da yastık altı yapanlar var paraları 😀hem zengin hem rol takipleyen nadir insanlar varmidir ki
Wonnnn be wonnOoo olmazmi var bakma bu ara dağıtım yapamadık da yastık altı yapanlar var paraları 😀
Won be wonnWonnnn be wonn
allah oylelerin şerrinden korusun amen.Ooo olmazmi var bakma bu ara dağıtım yapamadık da yastık altı yapanlar var paraları 😀
won da wonWon be wonn
Metine niye etiket attın dostOoo olmazmi var bakma bu ara dağıtım yapamadık da yastık altı yapanlar var paraları 😀
Bol şanslar3 adım gidebilirsem site değişecem ilk etapta bir kişiye sağlam bi rol actiririm devamı gelirse bakarız.
Üzerine alınmalı mı metin bey de mi zula yapıyorMetine niye etiket attın dost
metincim canım kardeşim nasilsin 😂 valla 10 yilll gecse unutmam metin bana bir sabah börek ismarladı gittim aldim yedim yattim mkWonnnn be wonn
Papelde sorun mu varMetine niye etiket attın dost
Şu adini basketçimetin yapBol şanslar
Betzulanin sahibi oÜzerine alınmalı mı metin bey de mi zula yapıyor
Ne zaman ısmarladım onu ısmarlayan otekı metındırmetincim canım kardeşim nasilsin 😂 valla 10 yilll gecse unutmam metin bana bir sabah börek ismarladı gittim aldim yedim yattim mk
aaaa aa aA aa a ne ayııppÜzerine alınmalı mı metin bey de mi zula yapıyor