- 15,929
- 13,149
- 113
Açmamışlar ona brtcodaWnbayana kaç
Açmamışlar ona brtcodaWnbayana kaç
Betco açmamışWnbayana kaç
satalim hemen@tahir1603 tuş basmıyomus alır
Valla basmıyor ekranı açmak için şarja takıyorum 1 ay vadeliyse alırım@tahir1603 tuş basmıyomus alır
Bol şanslar
Vadelı vermez bu krız gelıyor buna saat basıValla basmıyor ekranı açmak için şarja takıyorum 1 ay vadeliyse alırım
kartimi odeyecem ondan satiyorm eski cihazimi satiyim yada eski dediysem mi10 baya seri cihaz 10 bine anlasirzValla basmıyor ekranı açmak için şarja takıyorum 1 ay vadeliyse alırım
Eyvallah dostum ✋Bol şanslar
Ceketimi satmam lazım şuan almak için onuda yeni aldım 5k ya hahdhcVadelı vermez bu krız gelıyor buna saat bası
1 sayimi attiGol geldi depten
Bizde bütün paralar sinanda toplanır dost insallah yememistir paralarıOda bir başlangıçtır 39 kişiye 60 milyar para attık 250k yakalarsak hesabı
Şimdi sizden ricam o attıklarımı geri verin
Yok kral nakit nanay bugünlerde umarım değerinde satarsınkartimi odeyecem ondan satiyorm eski cihazimi satiyim yada eski dediysem mi10 baya seri cihaz 10 bine anlasirz
Tutarsa para sağlam yerde Enişte gelirmi gelmezmi diye düşünmeKurtarıcam herkesi 39 kişi liste yaptım aklıma geldikçe ekliyorum 100k da vursak atarız bir şeyler evrene olumlu mesaj göndereceksin listemiz hazır tek eksik para
Bende tv aldım 65 ınc kapı kapanmıyo odada amk büyük olduCeketimi satmam lazım şuan almak için onuda yeni aldım 5k ya hahdhc
3 dakika kala gitti dün aqAbi bize geldi patladinn
ya kart g.tümde kartttt telefonu satarsam odeyecem hatta kullanmayip kapattircamVadelı vermez bu krız gelıyor buna saat bası