- 15,489
- 29,792
- 113
Bu konudan devam edeceğimBurdan mı devam yeni konu mu bombacı
Bu konudan devam edeceğimBurdan mı devam yeni konu mu bombacı
Cekimdem sonra olablir ama ins olmazYapsınlar beklemeye aldı daha iptal etmezler
24 bitmiş dost sayıyı geri almışlar demek kiKimse farkına da varmamış kuponun geldiğinin
Bilmiyorum kayıp yazmıştı herkez dağılmıştı demekki düzelttileeİptal olmaz çeyrek 24 bitmiş sayıyı geri almışlar
Evet çeyreğin sonuna doğru gelmiştim gördüm şimdi baktım her yerde 24 Tebriklerssss afieeddBilmiyorum kayıp yazmıştı herkez dağılmıştı demekki düzelttilee
25 bitmişti atış yapmıştı 2 saniye kala vay mk tebrik yinede25 atmışlardı ama bu tutmuş rol yeniden başlıcak çekim yaptım😀
Niye kayıp saymadilar anlamadım neyse iyi oldu bedava 8700
Vay be helal kanki25 atmışlardı ama bu tutmuş rol yeniden başlıcak çekim yaptım😀
24 te bitmis la 25 olmamış ki betco yine yanlış skor vermiş kesin25 bitmişti atış yapmıştı 2 saniye kala vay mk tebrik yinede
Ne bedavası dost 3 ceyrek 24 sayi atmışlar puahaBilmiyorum kayıp yazmıştı herkez dağılmıştı demekki düzelttilee
Muhtemelen. Ama o an aiscoredan bakmıştım. 25 olmuştu her yerde sanırım. Sonra geri almışlar24 te bitmis la 25 olmamış ki betco yine yanlış skor vermiş kesin
yok la izledim 2 saniye kala foul yapmstı ev 2 atıştan birini attı gösterdi 25 bitmişti24 te bitmis la 25 olmamış ki betco yine yanlış skor vermiş kesin
Son çeyrek oynanirkende 25 gösteriyorduBilmiyorum kayıp yazmıştı herkez dağılmıştı demekki düzelttilee
Canlı yardıma baglandım kullanıc adını soruyor mulayım25 atmışlardı ama bu tutmuş rol yeniden başlıcak çekim yaptım😀
Umrumda mı 💣Canlı yardıma baglandım kullanıc adını soruyor mulayım
Di mi di miUmrumda mı 💣
25 yazdı kayıp gosterdi amaNe bedavası dost 3 ceyrek 24 sayi atmışlar puaha
24 sayi olmuş 3 çeyrekte bedava parami verir siteler Allah aşkınaCanlı yardıma baglandım kullanıc adını soruyor mulayım