- 32,741
- 12,204
- 113
He tamamdirYok kalabalıktır diye bol şans dileyip çıktım burdan tebrik ettim biz oğuz kardeşimizi her yerden destekleriz
He tamamdirYok kalabalıktır diye bol şans dileyip çıktım burdan tebrik ettim biz oğuz kardeşimizi her yerden destekleriz
Üzdü bu mesaj enişteO penaltının aq yav ben 6 maç yazdım ilk yarı ms skor ilk yarı skoru 0-0 dı onda ne güzel 6 da 4 gidecektik 3 ü yakalasak para alırdık 20k şimdi 3 e indi
Bir takımda da gol iptal oldu resmen 6 maçın 5i yakalıyorduk ilk yarıda
Zor ama neden olmasın 0-0 2-1 atmıştım onaÜzdü bu mesaj enişte
Vuramadik hemi parayıO penaltının aq yav ben 6 maç yazdım ilk yarı ms skor ilk yarı skoru 0-0 dı onda ne güzel 6 da 4 gidecektik 3 ü yakalasak para alırdık 20k şimdi 3 e indi
Bir takımda da gol iptal oldu resmen 6 maçın 5i yakalıyorduk ilk yarıda
Bol sanslar dostKasa 2200 olsun 3 adım yapalım uzatmadan
Çok gollü geçti maçlar enişte bu kadar beklemiyordum açıkçası eşref hocadan roll parası alsak paranın altına kalırdık 🤣Zor ama neden olmasın 0-0 2-1 atmıştım ona
Bol şanslar dostKasa 2200 olsun 3 adım yapalım uzatmadan
Bol şans bombacıKasa 2200 olsun 3 adım yapalım uzatmadan
Mulayım aynı anda 3 mac ceyrek alt kombıne deneseneKasa 2200 olsun 3 adım yapalım uzatmadan
Bol bol şanslar dostKasa 2200 olsun 3 adım yapalım uzatmadan
Çok güzel gidiyordu bozuldu Karadağ ilk yarı 2-1 demiştim skor 43 oran o geldi bir de Polonya gelir muhtemelen 800 lira alırız gibi duruyor Polonya’ya ilk yarı 1-1 ms 3.5 üst dedimVuramadik hemi parayı
Bol şanslarŞu 1 olsun
BolsansŞu 1 olsun
Aldıktan sonra 1 dakika da 4 atmış kuruman lazım depŞu 1 olsun