- 49,338
- 54,145
- 113
Cikcik kac defa konu açtı her seferinde dağıtım yaptı bu kez neden yapmadı enteresan az parada kazanmadı diyim hemen kaybetsinyaptığı ayıp
Cikcik kac defa konu açtı her seferinde dağıtım yaptı bu kez neden yapmadı enteresan az parada kazanmadı diyim hemen kaybetsinyaptığı ayıp
Manitalarima bile 500 atmiyomBiliyorum ateşle bi 500 yolumuzu bulalım pıhqjjqjqjqqjqj
Zonguldak senmisin dost
Forumda adam gibi adam çok az eniştemHastaneydim dümeni yapar haftaya çok gördük öyle dümenler tam kupon geliyor hastanelik oluyor dostlar
Bol şans
Bol şanslar
Bol şans Enes abi
Bol bol sanss 🧿🧿
Bol bol şans
bol şans
Kaybetmistir dost dagitacagi 20k yi 2 dk ucaktan cikarayim demistir sonra kasa 180 145 96 45 0Cikcik kac defa konu açtı her seferinde dağıtım yaptı bu kez neden yapmadı enteresan az parada kazanmadı diyim hemen kaybetsin
Valla enişte bi kez başıma geldi çekiliş açtım 3 kişiye 600. Kazancı bastım 1.50 orana dedim çekerim battı. Borç aldım 600er attım. Tabi bu küçük para ama lafımı yemedimHastaneydim dümeni yapar haftaya çok gördük öyle dümenler tam kupon geliyor hastanelik oluyor dostlar
40 kişiye. Köylüyü benden beter dolandırdı bi de garibim Arif Efendiye üç kağıtçı derlerAyıp mayıp sapladı 20 kısıye