- 90,576
- 100,119
- 113
Metinim getirelim şunu el birliğiyleUyku haram
Metinim getirelim şunu el birliğiyleUyku haram
Olmasın enişte kazansın dostumuzO olmassa kaybın kaybıyla olur mülayim senin canın sağolsun
Ne el kaldı ne bacak enısteMetinim getirelim şunu el birliğiyle
Bol şanslarKayip bonus ile birşey yapabilir miyiz şartları zorlamaya devam kasayı 1900 yapabilirsek yürürüz belki
Sem uyumadın mı emişte14.5 alt oynayan mülayim 70.5 üst almış ah ulan dünya yalansın
Bizim mesai gece başlıyor metinle beraber pavyon çalıştırıyoruzSem uyumadın mı emişte
Bol bol şansKayip bonus ile birşey yapabilir miyiz şartları zorlamaya devam kasayı 1900 yapabilirsek yürürüz belki
Bize böyle profler lazım 😀Aynen profesör ama evde giyecek donu yok
Ben 2.5 alt oynadığımı bilirim enişte basketbolda Vietnam bayanlara 😀14.5 alt oynayan mülayim 70.5 üst almış ah ulan dünya yalansın
58.5 çıkacak diyorsun yani😀Bu gece tek sayı laneti var haberiniz olsun
Cok rahat çıkar 1 per 75 sayi bekliyorum ben puahaNBA profesörü @Erhan2121 bu kuponu yorumlasin Miami de ilk çeyrek 65 bekliyorum
Cok şükür gecen 4 adet don aldim eniste cok şükür bu sene donsuz kalmadık puaahAynen profesör ama evde giyecek donu yok
65 75 arasi net sayi cikar dostumTahmin edin bakalım kaç sayı çıkacak bilenden rol sponsorlu alırım 1000 lik
63 çıkarTahmin edin bakalım kaç sayı çıkacak bilenden rol sponsorlu alırım 1000 lik
Bende aldım geçen sene 4+4 indirim vardı 2. 4 te birinin götte yazı yazıyormuş görsem almazdım player of the year mı neydiCok şükür gecen 4 adet don aldim eniste cok şükür bu sene donsuz kalmadık puaah