- 6,817
- 2,458
- 113
Son 3 gelmiyor
Kim yapiyomus onuİnsanları kıskırtan tayfa var burda
Adamlığın senden mi öğreneceğim. Yok listeyi yapayım. Yok kimseye kaynak yaptırmam sana ne kardeşim . İstediğim kuponu istediğim gibi takip ederim. @Mülayim6060 i de tanıyorum . Kafama göre takılıyorumBirader ilgi alanına girmiyorsun 4. Adımda gelip takip edip hakka girdirmem az adam olsan zaten kaynak yapmazsin
Dediğim gibi 4.adimda gelen adam diğer insanların hakkına geçmiştir ben zerre girmem hakkım olmayan yere gerisi rollcude artık cevap vermeyeceğim sanaAdamlığın senden mi öğreneceğim. Yok listeyi yapayım. Yok kimseye kaynak yaptırmam sana ne kardeşim . İstediğim kuponu istediğim gibi takip ederim. @Mülayim6060 i de tanıyorum . Kafama göre takılıyorum
🤣🤣 Dağıtım iptal olacak son 3 sayi gelmiyorEn basindan beri takipte olan yok dagitim olmsinn bence hakeden yok
Beyler burda hıcbır tartısmada bır taraf bır tarafa haklsın dediğini görmedim boşverinAdamlığın senden mi öğreneceğim. Yok listeyi yapayım. Yok kimseye kaynak yaptırmam sana ne kardeşim . İstediğim kuponu istediğim gibi takip ederim. @Mülayim6060 i de tanıyorum . Kafama göre takılıyorum
DemiştimSon periyot 40 çıkmaz cep savunma yapacak deli gibi
Hmm öylemiymisEn basindan beri takipte olan yok dagitim olmsinn bence hakeden yok
Bosver la ugrasmaAdamlığın senden mi öğreneceğim. Yok listeyi yapayım. Yok kimseye kaynak yaptırmam sana ne kardeşim . İstediğim kuponu istediğim gibi takip ederim. @Mülayim6060 i de tanıyorum . Kafama göre takılıyorum
Alinti yapma uzaHmm öylemiymis
Aynen reıs dagıtım iptal olsun hak gecmesınEn basindan beri takipte olan yok dagitim olmsinn bence hakeden yok
Keşke yanımda olsanAlinti yapma uza