Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 2000 Hedef 4.5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,638
28,841
113
Birader ilgi alanına girmiyorsun 4. Adımda gelip takip edip hakka girdirmem az adam olsan zaten kaynak yapmazsin
Adamlığın senden mi öğreneceğim. Yok listeyi yapayım. Yok kimseye kaynak yaptırmam sana ne kardeşim . İstediğim kuponu istediğim gibi takip ederim. @Mülayim6060 i de tanıyorum . Kafama göre takılıyorum

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,160
2,087
113
Adamlığın senden mi öğreneceğim. Yok listeyi yapayım. Yok kimseye kaynak yaptırmam sana ne kardeşim . İstediğim kuponu istediğim gibi takip ederim. @Mülayim6060 i de tanıyorum . Kafama göre takılıyorum
Dediğim gibi 4.adimda gelen adam diğer insanların hakkına geçmiştir ben zerre girmem hakkım olmayan yere gerisi rollcude artık cevap vermeyeceğim sana

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,879
37,915
113
Beyler burda hıcbır tartısmada bır taraf bır tarafa haklsın dediğini görmedim boşverin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...