- 15,502
- 29,804
- 113
Bu arkadaş a ödül atmayacağımPek oralı değil bombacı dostumuz bırak versin. 4 saattir mesaide asosyal dostumuz
Bu arkadaş a ödül atmayacağımPek oralı değil bombacı dostumuz bırak versin. 4 saattir mesaide asosyal dostumuz
Ikısıde yapsın@Marley15 veya @butragueno ikisinden birine de rol yaptiralim hangisi isterse
Yeni roll geliyor konuyu açınca haber verinAha uyku iptal 😂
@butragueno e yaptır o dost şansı çok var ve sağlam birisi senin kararın ama dost@Marley15 veya @butragueno ikisinden birine de rol yaptiralim hangisi isterse
Marley ama bayadir burda bence o olsun@butragueno e yaptır o dost şansı çok var ve sağlam birisi senin kararın ama dost
Butra yapsın tek adımda yatıyor zaten erkenden uyuruz@Marley15 veya @butragueno ikisinden birine de rol yaptiralim hangisi isterse
@butragueno Dostumuz mesaiden çıktı. Şimdi kaypak kimmiş, adam kimmiş yeniden konuşalım kartal. Sağol kardo @Mülayim6060Bu arkadaş a ödül atmayacağım
🤣🤣🤣Butra yapsın tek adımda yatıyor zaten erkenden uyuruz
Onunla canla başla mücadele ettim konuda ben alabilirim onun yerine 😂😂😂😂Bu arkadaş a ödül atmayacağım
Marleye yaptir dost ben gram takip etmedim@Marley15 veya @butragueno ikisinden birine de rol yaptiralim hangisi isterse
Gelirse rol acacam yaKanka sen zevkine takip etmiyor muydun la 😂😂
Ben diyemedim sen çok yaşa 😂😂Butra yapsın tek adımda yatıyor zaten erkenden uyuruz
İfşa atan hakediyor benxeOnunla canla başla mücadele ettim konuda ben alabilirim onun yerine 😂😂😂😂
TamamdirMarleye yaptir dost ben gram takip etmedim
Dostum bunun kararini sen verme bari demi ben istemiyom marley yapsin bizjm isimiz fkartal multisiyle@butragueno e yaptır o dost şansı çok var ve sağlam birisi senin kararın ama dost
Neden atmıyorsun mesela merak ettim hocam 4.5 saat takip ettim kimsenin hakkı geçmesin diye liste yazabilirim dedim diye mi ? Kumarın helali olmaz ama ben hakkımı helal etmiyorum bilesn hadi iyi geceler sanaTamamdir
Dost uygunsa ne atacaksan 2 ye bölelim. Maksat muhabbet olsun. İkimiz de yapmış olalım. Gelirse butra ile ayarlarız zatenlayim6060, post: 6030659, member: 3114"]
@Marley15 veya @butragueno ikisinden birine de rol yaptiralim hangisi isterse
100 u 2 ye bolsen bseye yaramaz sen bilirsinDost uygunsa ne atacaksan 2 ye bölelim. Maksat muhabbet olsun. İkimiz de yapmış olalım. Gelirse butra ile ayarlarız zaten
Yanlız o ss leri @butragueno ya ben attım pimi çektim bombayı patlattı suvatımdaOnunla canla başla mücadele ettim konuda ben alabilirim onun yerine 😂😂😂😂