- 15,497
- 29,800
- 113
Gelirse kasa 30 gelmezse sıfır 😅
Bol bol şans hadi bakalımTüm kasa bu maça basıldı ya herro ya merro. Barem düşük geldi deplasman üst takimi ev sahibi alt takımı. Ben deplasman a güvenerek üst aldim
Bol sansTüm kasa bu maça basıldı ya herro ya merro. Barem düşük geldi deplasman üst takimi ev sahibi alt takımı. Ben deplasman a güvenerek üst aldim
Bollll sansTüm kasa bu maça basıldı ya herro ya merro. Barem düşük geldi deplasman üst takimi ev sahibi alt takımı. Ben deplasman a güvenerek üst aldim
Umarım gelir ama bu lige almamTüm kasa bu maça basıldı ya herro ya merro. Barem düşük geldi deplasman üst takimi ev sahibi alt takımı. Ben deplasman a güvenerek üst aldim
Gece maçlarına çok riskli yüksek basmak ya gelir umarım dostTüm kasa bu maça basıldı ya herro ya merro. Barem düşük geldi deplasman üst takimi ev sahibi alt takımı. Ben deplasman a güvenerek üst aldim
Hallederiz hafta sonu dardayiz hafta içi sıkıntı yok-1k içerideyim bir de 500 liraya iddiaaya girdik onu da vermedi birileri :/
La yatti 8.20 oran kil payi kacti sadece 15 fark yenildiHangi maç la takip edekde yatsın
Bol şansTüm kasa bu maça basıldı ya herro ya merro. Barem düşük geldi deplasman üst takimi ev sahibi alt takımı. Ben deplasman a güvenerek üst aldim
Nasıl uyucan la bu gece ben uyuyamazdimLa yatti 8.20 oran kil payi kacti sadece 15 fark yenildi
Risk almayan viski icemezGelirse kasa 30 gelmezse sıfır 😅
Bayağı az kaçmış beLa yatti 8.20 oran kil payi kacti sadece 15 fark yenildi
Buraya kadar geldin burddan sonrası iyi yada kötü bir sonuç verecek herkes için hayırlısı olsunYazı tura attik gibi resmen. Baremin düşük olmasi şüphe uyandırıyor ama ev sahibi bugun deplasmana ayak uyduruyor gibi ilk iki periyot bunu gösteriyo
Sana ben son dört günde yatan kuounlari atacam müsait zamandaBayağı az kaçmış be