- 31,913
- 11,894
- 113
Listeden 3 kisi secer mulayim bu liste sbaha kadar kazandikca @Mülayim6060 secer@Mülayim6060 kankama ben Dm den çökerim o nasıl sayı oğlum adam 12 lira para çekiyor 12 kişi liste çıkarmışsın 400 er lira atsa 5k gitti yazık..
Listeden 3 kisi secer mulayim bu liste sbaha kadar kazandikca @Mülayim6060 secer@Mülayim6060 kankama ben Dm den çökerim o nasıl sayı oğlum adam 12 lira para çekiyor 12 kişi liste çıkarmışsın 400 er lira atsa 5k gitti yazık..
Gitti 4 lira amınake 🤣🤣🤣Listeye bak 300 kurtarir anca
Enişte beni sondan 2 ye yazmış sırf dini bütün bir hoca olduğum için. İdeolojik olarak düşmanlık yapıyor bana.Mülayimin baş düşmanı listeye bak halısaha takımı çıkar demedi sana Sinan 11 kişi nedir
Bilir o işini ben karışmıyorum 👋Listeden 3 kisi secer mulayim bu liste sbaha kadar kazandikca @Mülayim6060 secer![]()
500 500 4 kisiye ver sobra baska siteye gec tek seferde atma istersenListeye bak 300 kurtarir anca
4 erli 4 erli yapalimListeye bak 300 kurtarir anca
12. Ay mahkeme bekliyoruz şu işten kurtulucaz sonunda inş bro sıkıldım vallaKanka senin oto yıkama işi ne oldu bırak şimdi listeyi misteyi
Hiç yoktan iyidir iyi roll çıkar burdanListeye bak 300 kurtarir anca
İnşallah bro12. Ay mahkeme bekliyoruz şu işten kurtulucaz sonunda inş bro sıkıldım valla
Liste iptal hocayı kaleye al başa yaz bobu sol açık yap chp li o Sinan ı sağ beke koy forma numarası 61Enişte beni sondan 2 ye yazmış sırf dini bütün bir hoca olduğum için. İdeolojik olarak düşmanlık yapıyor bana.
Aha ben yedektemiyim enisteListe iptal hocayı kaleye al başa yaz bobu sol açık yap chp li o Sinan ı sağ beke koy forma numarası 61
Sen bugün teknik direktörlük yap Sergen gibi numaradan kırmızı kart yersinAha ben yedektemiyim eniste![]()
Olur simdilik bunlara atalim@ahmetcansarac61
@Lazistan08
@AllanSaintMaximin
@Marley 500 atayım rol yapsin bir iki kişiye de özelden yazarım @sinansrml63 sen dağıtirsin