- 39,460
- 33,566
- 113
Aynen yeni sponsor olmuş ilk günden 5 sayfayi bulmuş destek başlığı baya güven veriyorbetrout yeni sponsor oldu ona baktınmı
Aynen yeni sponsor olmuş ilk günden 5 sayfayi bulmuş destek başlığı baya güven veriyorbetrout yeni sponsor oldu ona baktınmı
Gecen kural yazmadigi halde kural koyup birinin 50k bakiyesinisildibetrout yeni sponsor oldu ona baktınmı
silerler yakında onuda ozamanAynen yeni sponsor olmuş ilk günden 5 sayfayi bulmuş destek başlığı baya güven veriyor
Ben güvendim şahsenAynen yeni sponsor olmuş ilk günden 5 sayfayi bulmuş destek başlığı baya güven veriyor
Hindistan daki şubemiz o.Arif efendi tutmadı mülayim kullanıcı adını çufçuf hoca yapsın bak neler oluyor izle
Genelde konudaki mesajları siliyorlar kankasilerler yakında onuda ozaman
Foruma bi adnan Oktar lazım enişte modern hocalar gerek bizeArif efendi tutmadı mülayim kullanıcı adını çufçuf hoca yapsın bak neler oluyor izle
Favori hocamForuma bi adnan Oktar lazım enişte modern hocalar gerek bize
@kedicik var bak o ayarlasın bi Adnan oktarForuma bi adnan Oktar lazım enişte modern hocalar gerek bize
Adını adnan Oktar yap sende o zaman hocalara ihtiyaç varFavori hocam
bende orda oynamya basladım bırakırım artık dıkkat etmedım destek baslıgınaGenelde konudaki mesajları siliyorlar kanka
Editörbet sponsor olursa oraya geceriz kanka toplucabende orda oynamya basladım bırakırım artık dıkkat etmedım destek baslıgına
Bu takımın formasını alsın mülayim bize gelirse gururla giyerizAmambay 3 başladı dep boş