- 21,814
- 17,849
- 113
Reaktör den kurtulduk en azından çok şükür
Hoca kupona himmet var da halimize bir selam yok muPatlayana kadar bombayla oynamaya devam Mülayim
Eyvallah dostumBol şans kardeşim
Nedenkı9 uncu adımdan devam edecem rol devam ediyor son adım filan değil arkadaşlar
O nerelerdesin sen dost, selam olsun sana, senden gelen kelama.Hoca kupona himmet var da halimize bir selam yok mu![]()
Est. Güzel dostum. Biz kaybolmadik lakin biraz sükuta çekildik.O nerelerdesin sen dost, selam olsun sana, senden gelen kelama.
Sabaha kadar sürer mi 1 saate falan hanım gelir9 uncu adımdan devam edecem rol devam ediyor son adım filan değil arkadaşlar
Arif Efendinin nefesine güveniyor.Nedenkı
Bilmukabele dostum sağol varolEst. Güzel dostum. Biz kaybolmadik lakin biraz sükuta çekildik.
Selamın yetişti, Arifler meclisi yine gönül buldu. Varolasin
Kuyumcumusun makaryosDünya Katılım ile tanış, birlikte kazanalım! Dünya Katılım’ın avantajlarından yararlanmak için mobil şubemizdeki “Müşteri Ol” adımlarında, davet kodunu girmen yeterli.
Referans Kodum: 3KJ3TF3K
Müşteri Ol: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dunyakatilim.mobilebanking
Dunya katilim bankası referans koduyla üye olup kendi referans kodunla üye ettiğin her üye başına 0.1 gram altın hediye veriyo toplamda 10 üye 1 gram altin
Arif efendiO nerelerdesin sen dost, selam olsun sana, senden gelen kelama.