- 1,590
- 894
- 113
O nu hiç sevmiyorum çok kıskanç ve boş biriHaylan06
O nu hiç sevmiyorum çok kıskanç ve boş biriHaylan06
Bende çok açım suan kalkıp 2 lokma yemek için bu maçı al dedim puaha 1 saat sonra biter artık 3 adim bolsansAldim gitti 3 üncü adim da bu olsun inşallah uykuya dalabilirim acayip uykum var
58 le actilar 3 ceyrk bareminiYaw bende para yoktu yoksa bu maçtan iyi kazanridim dünden beri bu maçı bekliyordum miami max 5 saniye de hucum ediyor New de jalen yok olsa bu maçı bi ihtimal alta dondurur du oda olmayınca newde hızlı hucum ediyor bu mac bu şekilde devam eder dost
Sinana ver kanka hesabı 24 saat onlineAldim gitti 3 üncü adim da bu olsun inşallah uykuya dalabilirim acayip uykum var
Bol sanssAldim gitti 3 üncü adim da bu olsun inşallah uykuya dalabilirim acayip uykum var
Normaldir dost her periyod periyod baremleri düşer sıkıntı yok ben şahsen yine 60 ustu sayi çıkacağına inanıyorum58 le actilar 3 ceyrk baremini
Muro ile Haylan iki şair, iki edebiyatçı gibi atıştılar. Başkan yanlış anladı, banladı. Yoksa çok nezih bir mesajlaşma vardı ortada.Muro kime saydırdı bu kadar da ban yedi
1 hafta atmıştır başkan banladı onları aileye küfüre direkt banlıyor o en güzel banı cutamaniaca attı ama 🤣 dostum sen bi kafanı topla 30 gün sonra gelirsin dediMuro sınırsız mi yedi la gelirdi şimdiye Meriç kuin 250 lazım ya diye
İnsallah kazsnsn muloo ✋✋🥳Normaldir dost her periyod periyod baremleri düşer sıkıntı yok ben şahsen yine 60 ustu sayi çıkacağına inanıyorum
Hahahahahahahahdhdhvaavs1 hafta atmıştır başkan banladı onları aileye küfüre direkt banlıyor o en güzel banı cutamaniaca attı ama 🤣 dostum sen bi kafanı topla 30 gün sonra gelirsin dedi
Hunharca gülen adam modunu açtın ha 🤣Hahahahahahahahdhdhvaavs
Erken bitse aklimda 1 ceyrek takim bazında minesota ust dicektim mac başlamış bile 20 sayi atmışlar bile nba de maclar uzun sürdüğü için o maçı kaçırdık iste dostİnsallah kazsnsn muloo ✋✋🥳
Enişteye aziyorumHunharca gülen adam modunu açtın ha 🤣
Ücretliyim 2kEnişteye aziyorum
New york maçı 3.çeyreği say ama sürekli yazma arada bir yazMaç verin maçım geldi dşşdşdşdşşcxşşx
😁😁New york maçı 3.çeyreği say ama sürekli yazma arada bir yaz
Yav erhan git nesine de yorumculuk yap aq tamam ya anladıkNormaldir dost her periyod periyod baremleri düşer sıkıntı yok ben şahsen yine 60 ustu sayi çıkacağına inanıyorum
gelir🙏🙏🧿Erken bitse aklimda 1 ceyrek takim bazında minesota ust dicektim mac başlamış bile 20 sayi atmışlar bile nba de maclar uzun sürdüğü için o maçı kaçırdık iste dost