- 49,719
- 37,754
- 113
@BySwigger canım kankam benım seytana uymus olur ole seyler zamanında momeste de yaptı ne geceydı be 3 kısı ban yemıstı puahahYakın bir dostumuz. Boşver ismi geçmesin. Herkesin düşmanı var atlarlar hemen
@BySwigger canım kankam benım seytana uymus olur ole seyler zamanında momeste de yaptı ne geceydı be 3 kısı ban yemıstı puahahYakın bir dostumuz. Boşver ismi geçmesin. Herkesin düşmanı var atlarlar hemen
Mülayim osura osura uyuyor. Sabah buralarda olurÖnemli bişey de değil zaten sanki borç aldı da atmadı mülayim ateşler şimdi 2şer k bize üzülmeyelim diye 🤣
Mülayim gibi 17k yı yerse yakasını bırakmayın ama suan 200 den dede çeviriyor hissediyorumÖnemli bişey de değil zaten sanki borç aldı da atmadı mülayim ateşler şimdi 2şer k bize üzülmeyelim diye 🤣
Mulayim.suan duzenek hazirliyodur 😂😂Mülayim gibi 17k yı yerse yakasını bırakmayın ama suan 200 den dede çeviriyor hissediyorum
Enişte 17k yı rulette 5dk da 40k yapardım şu an tek eksik 17k. Küçük bi sorun . Çözebilir miyizMülayim gibi 17k yı yerse yakasını bırakmayın ama suan 200 den dede çeviriyor hissediyorum
Gece uyurken dış kapı acık uyuyo sponsor gelırde kapıdan donmesın dıye puahahMulayim.suan duzenek hazirliyodur 😂😂
Kasa da bi 2k bıraksında adaşa atar bi özür mesajı yazdırsın ona güzel şöyle giriş gelişme sonucuylaMulayim.suan duzenek hazirliyodur 😂😂
Yaparsın burası 10k yı 10 dk da 100 yapanların mekanı hepEnişte 17k yı rulette 5dk da 40k yapardım şu an tek eksik 17k. Küçük bi sorun . Çözebilir miyiz
Niye 2 k senin bu metinle ne alıp veremediğin varKasa da bi 2k bıraksında adaşa atar bi özür mesajı yazdırsın ona güzel şöyle giriş gelişme sonucuyla
Lan ben gıbıdekı adam sanıyodum resımdekını sergenmıs harbıŞu fenerli sergende kafayı rolle bozdu aq yatıyor rol kalkıyor rol nasıl bı hayat biçimi aq
Hahah sponsorda uyumus 😂😂 mamostede virabettydu en son 😂Gece uyurken dış kapı acık uyuyo sponsor gelırde kapıdan donmesın dıye puahah
@Erhan2121 in hakkini yeme eniste valla hakkini verdi bu gece 😂😂Kasa da bi 2k bıraksında adaşa atar bi özür mesajı yazdırsın ona güzel şöyle giriş gelişme sonucuyla
2k yı duyunca holter meme yapıyordur metindeNiye 2 k senin bu metinle ne alıp veremediğin var
Horsoylo mokoro yopolmoz yo2k yı duyunca holter meme yapıyordur metinde
5.68 oranımız kazanmıştır değerlendiren üyelerimize tebrikler @EnişteAlın size tek adımda 3 adım #RetroArmy
Tebrikler dost mülayim yerine yap bakalım güzel bir dağıtım yakısır5.68 oranımız kazanmıştır değerlendiren üyelerimize tebrikler @Enişte
500 mu bastydn ahmet5.68 oranımız kazanmıştır değerlendiren üyelerimize tebrikler @Enişte
Mülayim geldi sandık kes cezasını enişteTebrikler dost mülayim yerine yap bakalım güzel bir dağıtım yakısır