- 26,403
- 16,421
- 113
1500 çekiyorum enişte nesini dağıtayım bunun. Zaten 1500 kaybetmiştim 🤣Tebrikler dost mülayim yerine yap bakalım güzel bir dağıtım yakısır
1500 çekiyorum enişte nesini dağıtayım bunun. Zaten 1500 kaybetmiştim 🤣Tebrikler dost mülayim yerine yap bakalım güzel bir dağıtım yakısır
300 kanka500 mu bastydn ahmet
Kesene bereket1500 çekiyorum enişte nesini dağıtayım bunun. Zaten 1500 kaybetmiştim 🤣
Aynen bob hakkımızdır artık koparalım kafasınıMülayim geldi sandık kes cezasını enişte
Kesene bereket kardesm 😂😂300 kanka
Metin kardeşim hastaneye gidecek sabah bir yolluk ayarla biz almasakta olur1500 çekiyorum enişte nesini dağıtayım bunun. Zaten 1500 kaybetmiştim 🤣
Saçma sapan bi maçtan battım gece 1600 girecektim buna o zaman 5 kişi 500 verirdik....Aynen bob hakkımızdır artık koparalım kafasını
Olsun yinede kesene bereket kardesm 😂Saçma sapan bi maçtan battım gece 1600 girecektim buna o zaman 5 kişi 500 verirdik....
Kardeşim bıktık bu laflardan yaSaçma sapan bi maçtan battım gece 1600 girecektim buna o zaman 5 kişi 500 verirdik....
Yav bırak şimdi o olsa bu olsayı olan üzerinden konuşalım bizSaçma sapan bi maçtan battım gece 1600 girecektim buna o zaman 5 kişi 500 verirdik....
Enişte oldu da dağıtmadık mı ayıp ediyon. Beni hiç gördün mü şu kadar param var diyip 200 lira dağıtırkenYav bırak şimdi o olsa bu olsayı olan üzerinden konuşalım biz
Kardeslerin ac ac 😂😂Enişte oldu da dağıtmadık mı ayıp ediyon. Beni hiç gördün mü şu kadar param var diyip 200 lira dağıtırken
Alt limit kaç enişte ona göre atalım bi dahaki seferBir daha öyle 3 kuruş kazanca etiket atma ders olsun sana donu alır ayağından yıkar sırayla giyeriz bizi bozmaz
Kanka mülayimde 17k var onu uyandırın işte 😂Kardeslerin ac ac 😂😂
1000 tl üstü kazancın yarısı zekat verilirAlt limit kaç enişte ona göre atalım bi dahaki sefer
5 oran seklini sen yaptin kanka 😂😂Kanka mülayimde 17k var onu uyandırın işte 😂
Bassaydı mülayim 2.adımdan sonra hepimiz tok uyurduk5 oran seklini sen yaptin kanka 😂😂
Daim olsun can ✋🧿Bassaydı mülayim 2.adımdan sonra hepimiz tok uyurduk